sa va spun povestea piciorului meu rupt si despre operatie

09-01-2010
ariel alexu
Nu este medic/terapeut
ariel alexu
am mai lasat un comentariu despre problema mea lagenuchi (ca mia iesit rotula si sa prins rau si acum trebuie sa fac o operatie la muschi)mia iesit un os inafara si acum piciorul meu este malformat un pic si nu potsa alerg sa dansez si orice alt ceva ce presupune efort al genunchiului adica viata mea este schimbata trebuie sa ma operez in vara chiar as vrea sa-mi spuneti niste clinici bune niste preturi si daca exista un tratament fara operatie!mi-e frica de operatie de fapt de durere sunt din bacau si as fi vrut sa ma operez la un spital particular dar estescum siacum ma voi opera oriunde in tara!multumesc oamenilor care mau ajutat pana acum!scuzati ca trebuie sa cititi asa mult!
2 comentarii
0
09-01-2010, ora 19:58
ariel alexu
Nu este medic/terapeut
ariel alexu
este foarte important pentru mine ca cineva sa mi raspunda!va rog doctore Uscatu
0
10-01-2010, ora 10:30
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Stimate Domn,
Sincer sa fiu, nu prea inteleg bine problema D-voastra: este vorba despre o fractura a rotulei, o ruptura a tendonului cvadricipital, a ligamentului patelar, o luxatie recidivanta a rotulei sau o alta situatie post-traumatica??
Ne trebuie un minimum de detalii, legate de starea actuala a genunchiului, tipul si durata suferintei, gredul de mobilitate, perimetrul de mers etc etc.
Cu stima.
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul