sa ma lamureasca si pe mine cineva in legatura cu Tantum rosa si vulvovaginita?!

04-06-2013
stefuletu
Nu este medic/terapeut
stefuletu
Buna seara!
am avut o scurgere timp de vreo 2 saptamani maronie..si mi-am dat seama ca trebuie sa merg la un consult urgent.Am mers mi s-a spus ca am colul putin iritat..si o infectie..vulvovaginita asa mi-a scris pe reteta/. Mi-a dat sa fac spalaturi cu tantum rosa o dat ala 4 zile cel putin. Acum nu mi-a spus de care spalaturi.. insa praful acela..granulele se dizolva in apa cred ca se refera la spalaturile intravaginale cu un irigator. Am tot citit pe forumuri.si am inteles ca asa se face. Am facut spalaturile necesare insa am remarcat la a 3 spalatura si o arsura..un fel de usturime dupa ce am facut spalatura cu tantum rosa. Intrebarea mea este granulele acealea tantum rosa sunt pentru spalaturile intravaginale? si de ce provoaca arsuri in zona externa? intern nu ma ustura nimic.
1 comentarii
0
04-06-2013, ora 23:22
stefuletu
Nu este medic/terapeut
stefuletu
si in plus ma deranjeaza si o durere in jurul abdomenului... defapt o senzatie de disconfort.., daca apas nu doare asa rau..aproape deloc dar simt.. si mi s-a spus ca aceasta infectie a aparut in urma contactului neprotejat..insa nu cred ca sunt si insarcinata..mi-a venit menstruatia normal si chiar daca am facut sex neprotejat partenerul meu nu a ejacuat in mine.am acelasi partener de 3 ani.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici