sa incep sau nu tratamentul cu DESORELE?

24-03-2007
TITO
Nu este medic/terapeut
TITO
Va rog frumos sa-mi oferiti un raspuns la intrebarea mea.Sunt foarte reticenta in privinta inceperii administrarii anticonceptionalelor, iar medicul ginecolog mi-a recomandat DESORELE.Am ciclul neregulat si foarte abundent, dureri menstruale, ameteli la clclu.Remediul ar fi anticonceptionalul sus amintit, dupa aprerea medicului.Mi-e teama insa de cresterea in greutate(am 26 de ani si 50 kg.)si de afectiuni ale ficatului care am inteles ca apar in urma administrarii pilulei contraceptive.Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat!
Multumesc anticipat.
2 comentarii
0
24-03-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Desorelle ar fi una din variantele demne de luat in calcul in privinta tulburarilor de ciclu mentionate. Decizia este intotdeauna personala, cand suntem mari nimeni nu poate hotari in locul nostru.
0
17-05-2011, ora 14:02
angy_marina19
Nu este medic/terapeut
angy_marina19
Buna, eu folosesc desorele de vreo jumatate de an, si sunt multumita. Si eu am avut aceleasi simptome si aceleasi ingrijorari ca si tine. Eu am aflat de ele de la o prietena si le iau fara sa imi fi spus vre-un medic sa le iau. Vreau sa spun ca sunt foatre multumita de ele, durerile menstruale s-au dimiuat semnificativ, ciclul imi vine acum regulat si de ingrasat.nici un gram. Eu cred k in cea mai mare parte faza cu inrasatul e din cauza ca nou nu mai avem grija ce si cat mancam, neglijam sportul si apoi dam vina pe anticonceptionale. Eu de ex acum sunt mai slaba decat atunci cand am inceput sa le iau, dar sunt atenta ce si cat mananc mai ales seara si fac putina miscare ptmentinerea siluetei. Deci daca ai grija nu te ingrasi. Si din cate stiu dupa un timp in se face pauza de la anticonceptionale tocmai ca sa nu iti afecteze ficatul. O zi buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul