sa fie oare granulom?

06-08-2010
maria_ji
Nu este medic/terapeut
maria_ji
Buna seara,
Am avut o infectie la masea in urma cu ceva timp, de aproximativ doua saptamani mi-a aparut o umflatura care se simtea pe gingie ca un bob de mazare.
Astazi am fost la medicul stomatolog, s-a uitat si diagnosticul a fost granulom. Este posibil sa isi dea seama de asta fara o radiografie sau o consultatie mai amanuntita?
Mi-a deschis canalele, nu mi-a aplicat niciun tratament si mi-a zis sa stau asa doua saptamani. De antibiotice nici nu s-a pus problema. Credeti ca nu este nicio problema daca stau doua saptamani cu canalele deschise si fara tratament? Sunt putin speriata, a zis ca daca nu trece pana atunci, singura solutie va fi extractia.
Multumesc!
4 comentarii
0
08-08-2010, ora 20:30
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
buna seara!..pai ar fi trebui o radiografie. si fara tratament...ce sa se intample oare in cele 2 saptamani????????????? FARA TRATAMENT NU ARE CA SA SE VINDECE. ATATA TIMP CAT NU A EXISTAT O RADIOGRAFIE SI NICI NU SE GANDESTE SA VA TRATEZE DINTELE...NO COMMENT. eXTRACTIA RAMANE ULTIMA SOLUTIE IN CAZUL IN CARE NU REUSESTE UN TRATAMENT ENDODONTIC (1), O EVENTUALA REZECTIE (2)...DECI...MAI SUNT CAI DE ABORDAT PANA LA EXTRACTIE !!!!!
0
08-08-2010, ora 22:02
maria_ji
Nu este medic/terapeut
maria_ji
Multumesc mult pentru raspuns!
Sunt sincer dezamagita de medicul meu stomatolog. Voi cauta pe cineva care sa imi trateze infectia si poate nu va fi nevoie de extractie.
0
10-08-2010, ora 00:37
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
asta doar daca infectia nu a depasit anumite limite.bafta!
0
31-08-2010, ora 11:10
maria_ji
Nu este medic/terapeut
maria_ji
Multumesc pentru sfaturi!
Am fost la alta doctorita, mi-a facut radiografie si a fost o simpla infectie la masea (radacina) mi-a tratat canalele, am repetat radiografia si deja arata mult mai bine. Mi-a inchis canalele, am luat 5 zile antibiotic si vineri imi va pune o plomba :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul