sa fie de la anxietate? | Forumul Medical ROmedic

sa fie de la anxietate?

08-08-2012
@sergiu@
Nu este medic/terapeut
@sergiu@
Buna tuturor, ma numesc Sergiu si am 25 de ani. Problema mea a inceput in februarie 2012 si anume intr-o Duminica m-am trezit din somn cu o stare de greata si agitatie, am simtit ca imi arde capul pana la maini, am crezut ca mor, am reusit sa ma culc la loc dar de atunci am inceput sa am tot felul de probleme de sanatate. Urmatoarea zi mi-am pierdut si pofta de mancare si starile de rau si greata persistau, am mers la medic unde mi-au facut un set de analize de sange si scaun ecografie abdominala de unde ar fi iesit o fiara lenesa, am primit un tratament dar nu mi-am revenit starile de rau persistau dupa aprox 2 sapt am schimbat medicul am mers la infectioase unde iar am facut tot felul de analize care evident ieseau cat se poate de bine, dar au suspectat o infectie la fiara si am primit antibiotice si regim drastic, am facut si tratamentul ala dupa urma caruia am slabit in mai putin de o luna mai bine de 10 kg. Am decis sa ma internez in spital unde mi-au facut o gramada de analize, mi-au tras atata sange incat am crezut ca o sa raman fara. Verdictul medicului de acolo a fost viermisori si anume giardia lamblia si o reactie pancreatica de care nu trebuia sa ma ingrijorez deoarece nu mi-a dat nici un tratament, dupa 3 zile de spitalizare am fost trimis acasa sa imi urmez tratamentul impotriva daunatorilor. Tin sa precizez ca in tot acest timp am fost foarte agitat, nu puteam dormi noaptea ma intrebam ce pot sa am imi erafrica sa nu imi gaseasca boala si frica de moarte. Problema care inca ma macina pe mine este faptul ca inca nu ma simt bine si anume sunt tot timpul agitat sunt foarte somnolent nu am chef de nimic mai am uneori greata (dar mai rar) simt ca mi se inmoaie picioarele am o lipsa de aer, nu am pofta de mancare, mi frica tot timpul sa nu cad jos ma ia cu transpiratii si parca tot timpul am o stare de IREAL parca as fi intr-un vis orice as face asta ma deranjeaza cel si cel mai tare desi sunt constient ma duc la servici in fiecare zi lucrez ca inginer IT si totdeauna trebuie sa fiu concentrat dar uneori nu pot sa ma concentrez la maxim parca tot timpul imi vin ganduri de genu 'oare ce am de ma simt asa oare o sa mor, dece nu mi pofta de mancare poate am o boala grava, etc'
Am fost si la psihiatru si ma diagnosticat cu tulburari de anxietate si depresie in urma caruia am primit un tratament cu Alprazolam (LPH) 0.25 mg dim si seara Asentra (sertralina) dimineata si Valdoxan seara.
Am mai avut o gramada de simtome aproape zilnica aveam ceva ba ma dure stomacu ba in dreapta ba in stanga ba spatele ba capu nici eu nu mai stiu, mi-am inebunit si familia cu cate probleme am avut si am facut gresala sa caut pe internet de fiecare data cand ma deranja ceva si trageam singur concluzii de ce as putea sa am.
Sa fie totul doar pe baza de stres? Tin sa va spun ca am facut o gramada de analize EKG de vreo 3 ori Bariu, ecografie de vreo 4 sau 5 nici nu mai stiu exact, endoscopie, analize de sange o gramada si totul a fost perfect nici macar anemie desi slabisem 10 kg.
As dori foarte mult sa fiu iar in forma nu as vrea sa imi pierd serviciul, am muncit ani de zile sa ajung aici, va rog daca se poate sa ma ajutati cu un sfat ce ar trebui sa fac, tin sa precizez ca am momente bune si momente rele cand sunt bine parca am chef de lucru zambesc rad dar uneori parca iara cad in ale mele ganduri si atunci incep sa ma ingrijorez si am tot felu de simtome exact ca valurile.
Sper ca nu am scris prea mult, multa sanatate va doresc si astep raspunsuri.
9 comentarii
0
08-08-2012, ora 19:55
geo88
Nu este medic/terapeut
geo88
Fa niste analize la sange:transaminaze la ficat, o electroforeza, teste de inflamatie, si cel mai important sunt leucocitele si eozinofilele sa vezi daca mai ai parazitii, eozinofilele iti pot confirma, dupa nr lor, prezenta sau absenta parazitilor.Ei pot sa dea asa simptome insa nu fi asa sigur si incearca sa iti faci analizele.Un examen coproparazitologic din scaun si examen de urina-urocultura.Daca nu mai ai paraziti toate testele iesind negative, tu continuand sa ai asa stari, simptomele acestea, vezi ce spune un internist legat de ficat, poate iti face un echo RMN chiar.Bafta multa!!
0
08-08-2012, ora 20:18
@sergiu@
Nu este medic/terapeut
@sergiu@
Iti dai seama ca asta a fost primu lucru care l-am facut adica sa fac analaize si am facut o gramada, la infectioase m-au suspectat de hepatita si mi-au facut tot felul de analize la ficat care au spus ca sunt bune deci cu ficatul nu am avut nimic. Saptamana trecuta am facut testul antigen pt paraziti din scaun care a iesit negativ si am inteles ca asta ar fi mai sigur decat coproparazitologic-ul, ecografii am facut o gramada deci nu mai stiu ce sa fac..multumesc pt raspuns.
0
08-08-2012, ora 20:25
geo88
Nu este medic/terapeut
geo88
am inteles.stai linistit si ce sa zic daca apar schimbari geen greata varsaturi ameteli febra transpiratii mergi inevitabil la un internist.pana atuncea sa iti citeasca un preot sa te linistesti, ce sa iti spun...Bafta multa!!
0
09-08-2012, ora 17:30
alecsiaadina
Nu este medic/terapeut
alecsiaadina
Ti-am trimis un mesaj pe privat!astept raspuns.
0
09-08-2012, ora 20:12
@sergiu@
Nu este medic/terapeut
@sergiu@
Nu am primit nimic pe privat.
0
09-08-2012, ora 21:44
BVeronica
Nu este medic/terapeut
BVeronica
sergiu nu mai fi asa pesimist nu te speria asa de rau. e posibil sa fie anxietate depresie si nu in ultimul rind atac de panica.eu am 34 ani si sufar de aproape 8, 9 ani de asa ceva.Egroasnic stiu dar incearca sa fi mai dur cu aceste simptome si spunele ca nu sunt ca nu exista pentru tine
1
10-08-2012, ora 11:17
@sergiu@
Nu este medic/terapeut
@sergiu@
Multumesc mult pt sfaturi sper sa trec peste toate astea ca simt ca trece viata pe langa mine. Si starea asta de ireal a mai intalnit-o cineva??? o sa treaca sau trebuie sa ma obisnuiesc si cu asta ca ii foarte ciudata. Sanatate multa va doresc.
0
11-08-2012, ora 21:01
BVeronica
Nu este medic/terapeut
BVeronica
sergiu daca nu te lasi o sa invingi sunt sigura nu te lasa prada incearca sa te simti cit de bn poti si daca vrei pot sati las id meu sa mai vb sau cautama pe facebook Veronika alina badea o sa vb mai mult si cind tie greu [[mai ales cind iti este greu ]]nu ezita sa ma contactezi o sa te simti bn o sa vezi
pe facebook sunt intro poza cu sotul meu nasi astept pwp
0
27-09-2017, ora 16:13
Alecso
Nu este medic/terapeut
Alecso
Nu mai cheltui banii pe analize nu ai nimic...dacă vrei îți pot lăsa numărul de telefon sa discutam.Asta am pățit si eu..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul