s.o.s.

10-04-2012
dorina vasiliu
Nu este medic/terapeut
dorina vasiliu
Rog daca poate cineva sa mi dea un raspuns.De multe ori ma ia durere de stomac care iradiaza pana la gat si mai ales in spate pe coloana.Nu mi este greata, doar o durere vie care ceda cat de cat la ranitidina, ceaiuri calde, scobutil.Tin sa precizez ca sufar de o gastrita hiperacida, piatra la fiere si focare de grasime pe ficat.Aceasta suferinta o pun totusi pe o disfunctie vegetativa.Va rog, un medicament minune, sa mi ia din durere pana inchid farmaciile.Am luat ce am mentionat mai sus dar vad ca nu prea cedeaza, , , , si i atata treaba!!!!!!!of viata!!!..
Sa aveti parte de un Paste fericit
1 comentarii
0
23-04-2012, ora 00:30
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!

Angelyca (adică terminuţa mea frumoasă, ştii tu la ce mă refer), da, suferinţa ta gastrică este o tulburare psihosomatică cu răsunet gastrologic. Eu îţi sugerez să urmezi următorul tratament naturist, cu acordul medicului tău curant, şi anume:

1. Extract gemoterapic (naturist) din muguri de smochin, 30 de picături, în puţină apă, administrat de 3 ori pe zi, dimineaţa, la prânz şi seara, cu 30 de minute înaintea micului dejun, prânzului şi cinei, strict pe stomacul gol, timp de 3 luni de zile, în regim zilnic;
http://forum.romedic.ro/prod/Mugurii_de_smochin_trateaza_manifestarile_psihosomatice
_la_nivel_gastro-duodenal_si..._067321.html

2. Gastrocalm, 2 comprimate de 3 ori pe zi, administrate la 15 minute după picăturile de extract din muguri de smochin şi înainte cu 15 minute de micul dejun, prânz şi cină, timp de 3 luni de zile, în regim zilnic.
http://forum.romedic.ro/prod/Gastrocalm, __un_tratament_naturist_pentru_gastrite,
__esofagite, _ulcere_gastro-duodenale_si..._067316.html


Ca şi fapt divers, problema suferinţei de orice natură, în lume, a îndurerat şi zbuciumat dintotdeauna conştiinţa omului, în profunzime, indiferent de condiţie socială, naţionalitate, religie, sex şi de alte particularităţi fizico-mentalo-psiho-spiritualo-civice. În ciuda progresului medicinei, bolnavii se înmulţesc şi, mai mult decât atât, apar boli noi, unele incurabile. 
Din păcate sau din fericire, pentru unii dintre noi, oamenii, viaţa de pe pământ pare a fi sau este doar o vale a plângerii, o suferinţă continuă. Dar de ce? Există o explicaţie! 
Ai nevoie de o revizuire spirituală. Relaţia/Comuniunea ta cu Dumnezeu trebuie întărită, în cazul în care există, trebuie refăcută, în cazul în care a existat şi nu mai există, sau trebuie iniţiată, în cazul în care nu a existat niciodată. În acest sens, cu răbdare şi în linişte, te rog să accesezi link-ul de mai jos şi să citeşti în întregime măcar primul posting al topicului "Psihoterapie pentru trup şi suflet, din perspectivă medico-spirituală: suferinţa", pentru a înţelege mai multe cu privire la cauzele generale ale suferinţei şi la căile prin care se poate ameliora sau trata suferinţa, oricare ar fi ea: 
http://forum.romedic.ro/prod/Psihoterapie_pentru_trup_si_suflet, __din_perspectiva
_medico-spirituala:_suferinta_!_059479.html
 
Însănătoşire grabnică!
Dumnezeu să te binecuvânteze.
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.