rosu in gat lunar

05-12-2012
sevastre geanina
Nu este medic/terapeut
sevastre geanina
Copilul meu de 4 ani face rosu in gat lunar, fara sa exagerez si vara a facut.Totul a inceput acum un an.De doua ori a facut amigdalita tratata cu injectabil la spital, dar in rest tratat doar cu antiinflamatoare.Face febra 3 zile fara alte simptome, nu tuseste, nu stranuta, nu-i curge nasul.Am fost la medici dar nu am primit niciun raspuns pentru aceasta recidiva.Deci totul doar in ultimul an, pana la 3 ani copilul meu nu a fost niciodata racit macar.Va rog ajutati-ma cu un raspuns, ce ar putea fi, sau macar in ce spital as putea merge sa aflu raspunsul.Multumesc.
1 comentarii
0
06-12-2012, ora 10:22
Dr. Nicoleta Nechita
Medicina generala, Cluj-Napoca
Dr. Nicoleta Nechita
Trebuie facut exudat faringian pentru a vedea daca exista germeni patogeni in gat. Ar fi foarte util sa-i faceti un tratament pentru cresterea imunitatii cu produse din plante medicinale. Va recomand siropul Biosept, cate 3 lingurite pe zi, o lună, iar in fiecare lingurita puneti cate 15 picaturi de tinctura Imunitate (de la Fares). Asociati si comprimatele de supt Vitaminizant cu macese si catina, 3 pe zi.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul