dureri musculare, ameteli, dureri de cap, extrasistole.

05-08-2010
maryymeda
Nu este medic/terapeut
maryymeda
am 30 de ani si de 4 ani ma lupt cu dureri teribile pe care nimeni nu le poate interpreta.dureri musculare, ameteli, dureri de cap, extrasistole.imi amorteste mana noaptea, am talpile reci, se zbat nervii in tot corpul.analizele toate bune, , , , , , , , ultimele analize facute arata insa un LGM la limita.am inteles ca e vorba de ceva anticorpi la tesututl muscular, LGA si LGG sunt normale.unde sa merg si ce inseamna acest LGM marit...cu mii de multumiri celor ce ma pot ajuta
3 comentarii
0
06-08-2010, ora 23:01
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Un tratament homeopatic ar fi foarte indicat in cazul dv. Aveti, insa, nevoie de un homeopat foarte bun, examinarea promite sa fie foarte complicata.
0
09-08-2010, ora 18:31
Arny
Nu este medic/terapeut
Arny
Buna seara. D-nule Doctor, am si eu o intrebare care ma framanta.!! va rog sa imi raspundeti. Acum 2 saptamanai, am avut un joc, o imitare de act sexual, cu prietena mea. in final.mi-am dat drumul in pantaloni (deci eram imbracat -chilot plus pantaloni), ea de asemenea era in lenjerie intima. insa totusi mi s-au umezit...!pantaloni. la.circa 10 secunde, m-am apropiat putin de ea, de partea ei intima, insa nu sunt sigur daca am atinso cu partea de pantalon umezita de samanta mea.!!!! acum, dupa o saptamana, ia venit menstra.a venit mai repede de acele 28 de zile, care zicea ea ca ii erau regulate, si, spre exemplu, ieri dimineata, ( 07.08.2010), a zis ca o doare capul si ii este greata.!!! acum, ea este intr-o perioada mai ciudata, deoarece este foarte stresata din cauza unor examene pe care trebuie sa le sustina, si mia zis ca asa i se intampla de fiecare data cand e stresata, anume: greata, dureri de cap...diaree...ma rog, chestii de genu...!! si chiar o intrebasem, si a zis ca are scurgeri destul de puternice, asa... cu cheaguri ! zicea ca a mai avut totusi dereglari de data, adica...nu au fost exact la 28 de zile, toate datile. acu spre exemplu, ia venit cam la.21-25 de zile...dupa calculele mele, caci nu am intrebat-o personal.mna...!! ce imi puteti spune, este posibil ca prin umezirea pantalonilor, sa fi ramas in vreun fel insarcinata, avand acele stari de greata...cu dureri de cap? ( asta se intampla la 2 saptamani de la data cu pricina, adica mai exact din 22.iulie.2010 ).deci, menstra ai venit...ea e si stresata., este posibil? prin haine? nu stiu sigur daca am atins-o sau nu.!! am vazut ca au existat mai multe intrebari de genul acesta, la care Dvoastra a-ti raspuns cu : " NU!", ( nu se poate ramana prin haine). este nevoie, clar, de infaptuirea in sine, la propriu, a actului sexual? adica, cum ziceau altii, " fara penetrare, nu se poate ramane insarcinata." ?? va multumesc, cu respect. astept raspunsul Dvoastra. O seara buna!
0
13-08-2010, ora 07:23
maryymeda
Nu este medic/terapeut
maryymeda
mulumesc de raspuns domnul Mihnea, ati spus ca examinarea este complicata si asa este, nu stiu unde sa mai merg sunt din ce in ce mai speriata de aceste dureri care par fi mult mai mult decat ceea ce mi-au spus ei si anume fibriomialgie.credeti ca poate fi vorba de colagenoza?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • De ce apare amețeala?
  • Durerea de cap după somn
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • De ce ameţeşti când te ridici în picioare?
  • Amețeli frecvente - e normal să amețești zilnic? Despre cauzele amețelilor
  • De ce amețesc? Cele mai frecvente cauze ale amețelilor
  • Când ar trebui să ne alarmeze durerea de cap (semne de gravitate și motive de adresare la medic)
  • Amețeala - cele mai frecvente cauze
  •