rmn la picior - unde se plateste mai putin?

04-05-2007
viory@
Nu este medic/terapeut
viory@
buna ziua va rog sa ma ajutai si pe mine cu un raspuns socrul meu are mai multe probleme de sanatate dinrte care una este ca nu prea mai poate sa isi miste piciorul stang si mana stanga am fost cu el la doctor neurolog si nea zis sa sunam la bucuresti sa il programam sa faca RMN dar am auzit ca este un spital in buc.unde se poate face aceasta investigatie daca esti internat platesti mai putin stiti cumva care este? astept raspuns va multumesc o zi buna
4 comentarii
0
12-07-2007, ora 00:00
anailil
Nu este medic/terapeut
anailil
buna ziua, ma numesc liliana.
Si eu am facut RMN dar la Constanta. Am fost operata la Bucuresti la spitalul Universitar, unde exista posibilitatea sa faceti o investigatie RMN.
Va pot ajuta cu numerele de telefon de la spital pentru mai multe informatii.
Sanatate
liliana
0
25-07-2007, ora 00:00
ana_cris
Nu este medic/terapeut
ana_cris
buna ziua am avea nevoie de citeva sfaturi in sensul , sotul meu trebuie sa-si faca RMN la un genunghi (la care a fost operat de menisc si care este in continuare instabil baniundu-se ca ar fi ruptura de ligamente) si la coloana in parte lombara (unde nervul sciatic a fost prins si piciorul sting nu prea la mai sintit), intrebarea este daca facem RMN in aceasi zi pot aparea ceva efecte negative, este recomandat sau nu acest lucru
sanda
0
09-11-2007, ora 00:00
laur77
Nu este medic/terapeut
laur77
buna seara. RMN puteti sa faceti la orice clinica privata. Costa 480 lei. Atat m-a costat si pe mine si la RMN iti da si filmele. Sunt unele locuri unde faci RMN in care iti dau doar un CD cu poze. Acela nu prea costa dar doctorii va sfatuiesc sa faceti filme deoarece pe film se vede mai bine si va pot da un verdict mai bun. Va recomand Spitalul Bagdasar -Arseni (fostul spital 9) unde sunt doctori ff buni in neurochirurgie. Si eu trebuie sa merg cu sotia sa se opereze de hernie de disc lombar L3-L4 si L4-L5. Multa sanatate!
0
14-10-2008, ora 00:00
crysti_01
Nu este medic/terapeut
crysti_01
buna seara, in urma unui accident la coloana cervicala am purtat 2luni gatar de tip filadelphia, lam scos si la coloana nu am nici o problema in schimb am neglijat k mam lovit si la nada fundului si nu am zis nici unui medic, ear acum ma furnica pe coloana de sus pana jos, vreau sa stiu ce e de facut caci la RMN nu mia iesit k asi avea probleme si la coccis, poate imi spuneti unde trebuie sa merg si ce trebuie sa fac si ce tratamente sunt pantru vindecarea fracturilor de coccis sau trebuie operatie?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul