rispolept consta

08-08-2011
lorennna
Nu este medic/terapeut
lorennna
Buna ziua.Sunt Lorena am 23 de ani si sufar de schizofrenie paranoida de 5 ani aud voci ce ma injura sau 2 voci ce ma vorbesc de rau, vad persoane imaginare cu care vb ca si cum ar fi reale, simt ca am o rama in stomac si cand me enervez smt ca imi ia foc capul asa ce sa mai zic mai dau cu el de pereti si am avut 3 tentative de suicid plus ca de multe ori plang ori rad fara motiv.
De 5 luni sunt pe rispolept consta ma simt mai bine halucinatiile au mai trecut dar tot apar chiar daca mai redus.Imediat dupa injectie ma simt mai somnoroasa mai obosita.Doctorul mi-a zis ca acest tratament imi este bun si as vrea sa intreb si alti utilizatori care folosesc acest medicament daca au avut probleme de la el sau efectele secundare sunt minore?
2 comentarii
1
08-08-2011, ora 19:15
Dr. Vochescu Carmen
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Vochescu Carmen
Este un medicament foarte bun, nu iti face griji pentru efecte secundare, important este sa iti amelioreze starile tale. De obicei este foarte bine tolerat. Sanatate!
1
21-08-2011, ora 14:21
lorennna
Nu este medic/terapeut
lorennna
Va multumesc pentru sfat sper sa isi faca efectul medicamentul si sa scap cat mai mult de aceste halucinatii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul