riscuri sarcina de la urografie

12-08-2009
luizalui
Nu este medic/terapeut
luizalui
Buna. Zilele acestea ma aflat ca sunt insarcinata. Grav este ca nestiind acum 2 sapt am facut urografie si radiografie la rinichi, ca sa fie totul complet am urmat si un tratament de 10 zile cu pastile Nizoral si alte 10 zile cu Doxicilina. Medicul ginecolog imi spune sa astept pana la 3 luni sa vedem cum iese morfologia, insa mie imi este teama. Mai mult trag sa fac intrerupere. Ati mai avut cazuri de genul acesta?
1 comentarii
0
13-08-2009, ora 16:32
lara_marik
Nu este medic/terapeut
lara_marik
Mai lasa copilul in pace mai ales dc si dr. ti-a recomandat. oricum avort se face cam la 3 luni, ca sa fie ok pt tine. are dreptate medicul. Mai asteapta dc ti-l doresti. Ti-am spus ca mie mi-au recomandat 3 medici sa dau afara copilul si un al 4-lea mi-a spus ca nu a fost afectat in perioada in care am luat eu antibioticul. Se numeste Ciprinol si are o substanta numita ciprofloxacin care se afla in clasa 3 de risc teratogen si nu prea se stie multe despre el. Si bebe la fiecare ecografie a iesit normal.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul