risc de avort

25-05-2014
georgiana1507
Nu este medic/terapeut
georgiana1507
am ramas insarcinata, am 7 saptamani. nu imi doresc acest copil din lipsa banilor si pt ca a fost o aventura. nu ma judecati va rog dar sunt disperata, am auyit de orgametril. cum ca ar provoca un avort, am luat cinci pastile in prima zi patru in a doua si toyt asa pana am aj la o pastila. nu a avut nici un efect. dupa o sapt am luat alta cutie si am luat cate zece pe zi. azi leam terminat. ma pot astepta sa avortey sau le iau in zadar? nu imi permit chirotajul. va rog sa imi raspundeti
4 comentarii
0
29-05-2014, ora 16:24
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua!

Nu se poate face avort cu Organometril, dar exista riscul de a face dereglari hormonale. Puteti sa efectuati avortul medicamentos, sau sa va indreptati catre un spital de stat, unde consturile sunt mai mici pentru aceasta interventie.

O zi placuta!
0
31-05-2014, ora 15:54
georgiana1507
Nu este medic/terapeut
georgiana1507
va multumesc pentru raspuns, in ce consta avortul medicamentos? pana la cate luni se poate face avortul medicamentos? trebuie reteta? de la ce medic? cel de familie? va rog daca puteti sa imi raspundeti miati fi de mare ajutor
0
31-05-2014, ora 23:27
loreali
Nu este medic/terapeut
loreali
Stai linistita vezi ca la spital dimineata se fac programari pentru interuperi de sarcina, nu costa mult, mult mai Putin decit la privat. Nu te mai intoxica cu pastile.si fi atenta pe viitor. Dar mai ales nu lasa sa treaca timpul acum.la 9 saptamini nu mai è embrion, devine fat.
Ai grija, o zi buna
0
03-06-2014, ora 13:06
georgiana1507
Nu este medic/terapeut
georgiana1507
nu mai am ce face si trebuie sa pastrez copilul. insa imi este teama sa nu aiba probleme din cauza pastilelor pe care leam luat. ce analize treb sa fac pt a depista din timp daca va fi sanatos si cat sunt de sigure?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Unele antibiotice ar putea fi asociate cu creșterea riscului de avort
  • Dureri de burtă după avort - ce e normal și ce nu
  •