rinoplastie

27-11-2009
efrem
Nu este medic/terapeut
efrem
Buna ziua,
Am 51 de ani si sufar f mult din cauza faptului ca am un nas mare si acum are si virful lasat in jos.Posibil sa se fi lasat si din cauza faptului ca din cauza paradontozei am pierdut toti dintii?.Acum am inceput operatia de implantare dar partea de sus va dura mai mult pentru ca necesit o aditie de os.Va rog mult sa mi spuneti daca pot face inainte de implanturi rinoplastia, care in cazul meu nu cred sa fie foarte complicata, pentru ca doresc decit o ridicare a virfului.As vrea sa stiu va rog, cam de cit timp as avea nevoie dat fiind faptul ca locuiesc in Spania si aici este destul de costisitoare.As vrea va rog de asemenea sa mi spuneti aproximativ cam de ce suma as avea nevoie pentru a ma prepara in acest sens.Mi as dori mult sa ma informez, pentru ca doresc de mult vreme sa mi corectez acest nas care imi dauneaza apectului fetei.Va multumesc din suflet.
2 comentarii
0
27-11-2009, ora 16:11
Dr. Daniel Popescu
Identitate neconfirmată
Dr. Daniel Popescu
Dupa o rinoplastie este necasara o pauza de minim 2 saptamani inainte de a va continua tratamentul stomatologic. Este posibil sa va corectati nasul inainte sau dupa implanturile dentare.
Este putin probabil ca paradontoza sa fi modificat forma nasului dvs. Nasurile mai proiectate au tendinta de coborare a varfului odata cu varsta.
0
17-02-2010, ora 20:28
criss4
Nu este medic/terapeut
criss4
Multumesc forumulul romedic pentru informatii si domnului dr Daniel Popescu pentru operatia de rinocorectie efectuata. Este un medic extraordinar si ii sunt profund recunoscatoare pentru profesionalismul si maiestria de care a dat dovada!
Cu stima,
Serban Cristina Ioana
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul