rinita cronica si faringita cronica

28-08-2009
porizan
Nu este medic/terapeut
porizan
in urma unor investigatii medicale mamei mele i s-a pus diagnosticul de rinita cronica si faringita cronica in urma cu un an si jumatate.boala se manifesta prin nas infundat, secretii vascoase de culoare galbena in gat.Aceste secretii ajung din nas in gat si nu se pot elimina decat foarte greu.Dimineata se aduna o cantitate mai mare din aceasta secretie si saliva fiind de culoare galbena.Uneori aceste secretii au un miros urat.De asemenea uneori (baza limbii este alba) si gura uscata.Boala nu a raspuns la niciun tratament.
Astept orice fel de sugestie in privinta unui tratament eficient.multumesc anticipat
4 comentarii
0
28-08-2009, ora 23:14
porizan
Nu este medic/terapeut
porizan
am uitat sa spun ca are si candida in gat si mancarimi in urechi si gat.
0
29-08-2009, ora 00:05
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Sa incerce cu pastile de echinaceea, din acelea de supt, sau daca nu gaseste, tinctura, pe care s-o amestece cu un pic de apa si dupa ce face gargara poate inghiti sau scuipa (de preferat o data pe zi sa inghita). Are efect destul de repede, dar sa faca macar o luna. Si seara inainte de culcare sa foloseasca, sa ramana substanta in gat peste noapte. Sanatate!
0
29-08-2009, ora 00:31
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Consultati un medic homeopat cu experienta. Remediile naturiste, fie ele cat de potrivite afectiunii, nu au destula putere de a vindeca bolile cronice din ziua de azi in timp util. Homeopatia este mult mai efectiva si mult mai puternica.
0
03-04-2010, ora 21:06
musat marius
Nu este medic/terapeut
musat marius
Cu acelasi diagnostic de farigita cronica si rinita cronica am fost diagnosticat si eu, dar sintomele sunt foarte diferite. Senzatia de corp strain in gat si nas (ma jeneaza pornind din spatele nasului pana in gat si uneori in piept) imi vine tot timpul sa tusesc si sa inghit saliva, seara mai ales ma deranjeaza cel mai rau. Am fost la 3 medici ORL dar toti au avut pareri diferite. Am urmat tratament cu antibiotice dar degeaba. Am facut tomografie dar nu a gasit nimic deoarece eu am fost operat si de neoplasm testicular in urma cu 4 ani. Nu stiu ce sa mai fac, de un an ma tot chinui. Nu mai suport deloc. Va rog din suflet ajutati-ma cu un sfat. Ce sa fac? Unde sa mai ma duc, ce tratament sa mai iau?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: