rinita alergica fetita 1 an si 8 luni

05-11-2009
simo.gavrila
Nu este medic/terapeut
simo.gavrila
buna ziua,
am o fetita de 1 an si 8 luni diagnosticata cu rinita alergica
acum urmeaza un tratament cu aerius 3ml dimineata, singuler 4mg plic seara si 10 pic xyzal tot seara acesta fiind indicat pentru 6 luni.

problemele mele sunt urmatoarele: chiar sunt necesare atatea?...mi se par f multe...
daca fetita nu are rinita alergica si eu ii dau atatea medicamente?
cum pot sa aflu mai multe si ce pot face pt ea?

multumesc!
4 comentarii
0
17-11-2009, ora 09:56
yochana
Nu este medic/terapeut
yochana
Buna ziua,

In primul rand as dori sa va intreb, din ce localitate sunteti?
Fiul meu a fost diagnosticat in mai multe randuri cu bronsita alergica. A luat ca si fiica dvs. aerius, ketof, singulair (10 luni), bronhodilatatoare si multe altele. Simptomele dispareau pe perioada tratamentului, apoi o luam de la capat. Vreau sa spun ca facea cate 7-8 bronsite anual.
Am fost la o clinica din Bucuresti unde i-am facut teste alergice (s-ar putea ca ea sa fie prea mititica pentru aceste teste, intrebati medicul), iar concluzia a fost alergie la praf de casa si acarieni. Am eliminat din casa toate plantele, perdele, covoare, i-am cumparat pilote si perne antialergice. REzultatul, acelasi. Disperata si epuizata in acelasi timp, am apelat la homeopatie, dr. Ilie Mariana din Constanta, care l-a ajutat enorm. Timp de doi ani a urmat numai tratament homeopat. Rezultatele au fost uimitoare, dar va trebuie o rabdare de fier. Nu stiu daca aveti o altfel de experienta, dar va pot spune ca homeopatia face minuni. Acum se simte f bine, nu a mai facut bronsite de 2 ani. NU contest faptul ca singulairul nu ajuta, dar este atat de micuta, incercati cu homeopate si nu veti regreta.
Acum o luna a facut o laringita (nu a mai avut niciodata) care s-a manifestat extrem de urat, urmata de pneumonie. Cu ajutorul prietenei mele l-am cunoscut pe Scarface, care i-a dat remediul potrivit si s-a simtit extraordinar. (din pacate in acest moment el nu mai este pe forum)

La cel de-al doilea copil am stiut din start ce am de facut, l-am tratat inca de la 2 luni cu remedii homeopate si este foarte rezistent la raceli. In afara de nurofen, pe care i-l dadeam daca facea febra noaptea si nu puteam apela in acel moment la homeopat, nu a luat nimic altceva.

IN speranta ca cele spuse mai sus va pot fi de folos,
multa sanate va doresc!
Sa auzim de bine!
0
17-11-2009, ora 11:01
simo.gavrila
Nu este medic/terapeut
simo.gavrila
buna.
suntem din bucuresti
am ajuns la homeopat de 1 sapt am inceput tratamentul.
mi-a scris si mie scarface si mi-a recomandat sa merg la homeopat.
sa vedem ce va fi!
multumesc mult pt raspuns!
0
17-11-2009, ora 23:43
yochana
Nu este medic/terapeut
yochana
Buna seara,

Sincer, chiar m-am mirat cum de nu v-a raspuns nimeni pana acum. Nu am observat ca mai sunt subiecte cu aceeasi tema pe care le-ati postat. Succes si multa sanatate micutei!
0
20-12-2009, ora 22:40
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
şi eu aveam astm când eram mică, am luat singulair puţin de tot pentru că nu exista, , , , mai mult placebo aşa şi mi-a trecut acum la vârsta de adult... nu ştiu ce să zic imunitatea schimbată, am devenit mai puternică, am schimbat mediul etc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Produsele chimice din praful de acasă prezic apariția astmului și alergiilor la copii
  •