rh negativ-anticorpi

22-10-2010
bv95frv
Nu este medic/terapeut
bv95frv
am 38 ani, rh negativ, si in sapt 22 mi-au iesit anticorpi 14.am facut amniocenteza in sapt 18 si apoi imediat vaccinul imunoglobulin anti_D...dr totusi au iesit anticorpii care ma ingrijoreaza. ar trebui a valoarea aceasta si ce trebuie sa fac?
2 comentarii
0
10-12-2011, ora 00:13
ruana
Nu este medic/terapeut
ruana
buna!ma confrunt si eu cu o problema...sunt insarcinata in 19 sapt si am facut cam tarziu analizele care m-au speriat, mai precis treaba cu rh-ul, acesta fiind negativ.sotul meu il are pozitiv...am fost la medic si nu aveam programare dar m-a ajutat o alta doctorita care mi-a zis k analizele sunt foarte bune doar ca trebuie sa fac aceasta dozare de anticorpi.intrebarea mea este cam cate injectii de astea trebuie sa fac si unde anume, ma refer la zona injectiei, precizez ca sunt terifiata de injectii si am citit ceva insa nu stiu dak e bn ce am citit cum ca se fac intramuscular.astept un raspuns...va multumesc
0
12-12-2011, ora 10:42
alina23mai
Nu este medic/terapeut
alina23mai
Buna! In primul rand felicitari pt sarcina. Incearca sa nu fii stresata in aceasta perioada pt ca nu este bine. Aceasta dozare de anticorpi inseamna sa faci analize la sange (ti se va lua putin sange din brat- asa cum se fac analizele), nu trebuie sa-ti fie frica. Doctorul tau va decide cand trebuie sa le faci. Si eu am Rh-, dar am fost foarte optimista si m-am rugat sa fie bine si a fost. Am un baietel de 1 an si 3 luni perfect sanatos si acum trebuie sa nasc iara in max o luna si totul inca e bine. In prima sarcina am facut aceasta dozare cred ca de 2 sau 3 ori la recomandarea medicului meu (o data pe la jumatatea sarcinii si apoi mai spre sfarsit), dupa nastere se face un vaccin daca bebe are Rh+, iar acum, la a doua sarcina a trebuit sa fac lunar dozarea de anticorpi Rh. Si mie imi este foarte frica de injectii si seringi, dar nu s-a intamplat nimic :). Iti doresc o sarcina usoara si sa fie totul bine! Fii optimista!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul