rezultat biopsie va rog detalii

07-06-2010
elenagavra
Nu este medic/terapeut
elenagavra
Dupa doua teste papanicolau la care rezultatul a fost endocol inflamat, vigilenta oncologica, AGC_NOS, frotiu satisfacator, in data de 20.05.2010 am facut biopsie iar rezutatul este urmatorul :
I. Endocol-Endocervicita cronica papilara - fragmente de mucoasa endometriala cu hiperplazie glandulara simpla cu atipii ;
II. Cavitate uterina - Mase fibrini-hematice, alaturi de fragmente de mucoasa endometriala cu hipeplazie glandulara simpla cu atipii
Va rog sa-mi spuneti ce tratament trebuie sa urmez, medicul ginecolog care mia facut biopsia mi-a spus ca am o infectie mai veche dar nu trebuie sa iau nici un tratament.Dar cu infectia cum ramane se vindeca singura.
multumesc anticipat pentru raspunsuri
3 comentarii
0
07-06-2010, ora 21:46
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Nu exista ca un medic sa nu va dea tratament, fie si daca e o infectie mai veche...Mergeti la alt ginecolog cu rezultatele si nu intarziati, vigilenta oncologica inseamna ca e de luat in serios! Sanatate!
0
09-01-2011, ora 14:04
elenagavra
Nu este medic/terapeut
elenagavra
Un an nou fericit si multa sanatate tuturor !
Imi pare rau ca nu am tinut cont de statul primit de la d-an eclectica, si am neglijat complet problema, iar in urma cu 3 saptamani fiica mea a aratat analizele la doi medici ginecologi si amandoi mi-au recomandat operatie de urgenta histerectomie totala.Aceaste veste m-a socat foarte tare, nu m-am bucurat se sarbatori, am fost si sunt foarte suparata, speriata.
Intre timp am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea de a ma opera, dar recunosc ca imi este foarte frica.Mi-a fost recomandat un medic ginecolog pt operarie si abia astept saptamana viitoare sa merg personal la el si sa vad ce-mi spune, ce ma sfatuieste.
Vreau sa dau un sfat celor care sunt in situatia mea daca le pare ceva suspect cu analizele sa mearga sa ceara si o alta parere.
Promit sa revin cu detalii saptamana viitoare dupa vizita la medic.
multa sanatate tuturor
0
09-01-2011, ora 14:28
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Iti tin pumnii, cum se zice, sa ai o operatie reusita si sa-ti revii cat mai repede! Gandeste pozitiv, viata merge inainte, cunosc femei care dupa aceasta interventie au fost foarte bine si au scapat de tot stresul. Sanatate si sa auzim de bine!

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Testul Papanicolau
  • Am făcut testul Papanicolau. Ce înseamnă rezultatul?
  • Testul Babeș Papanicolau ar putea ajuta la depistarea mai multor tipuri de cancere ginecologice
  • Cum se depistează cancerul de col uterin?
  • Rezultat Papanicolau anormal - ce urmează?
  • Ce înseamnă celule endocervicale prezente (explicații)
  •