rezultat biopsie

07-04-2008
t ucaa
Nu este medic/terapeut
t ucaa
fragmentele examinate corespund unui parenchim mamar infiltrat de un carcinom ductal 18 mitoze/10HPF Prezenti emboli tumorali limfatici.Prezente infiltrate tumorale perineurale.Carcinom intraductal asociat de tip comedo si solid de grad nuclear inalt cu necroza DIN3.carcinom ductal invazivG lll.G ARHITECTURAL 3 G NUCLEAR 2 G MIOTIC 3 Tumora E=20% INT + P =30% INT +. Martori interni E si P pozitivi Tumora are 6cm T2N2MO. Receptori pozitivi.Doresc mai multe lamuriri in legatura cu acest rezultat Am inceput chimioterapie cu ADRIAMICIN 100 mg si CICLOFOSFAMID 1000mg.Ce mi recomandati pentru atenuarea efectelor tratamentului (medicamente, ceaiuri, orice ma poate ajuta)
2 comentarii
0
15-04-2008, ora 00:00
pantera
Identitate neconfirmată
pantera
rezultatul este destul de clar pentru un medic oncolog care banuiesc ca va trateaza.ascultati de sfatul lui, lasti ceaiurile ca nu ajuta la nimic.urmati corect tratamentul.sanatate!
0
30-04-2008, ora 00:00
Selima
Nu este medic/terapeut
Selima
Femeia a intrebat ceva concret, nu a scris ca sa i se dea peste nas ca ce stie ea, lasa-l pe doctor sa faca si sa dreaga.Ceaiurile ajuta, numai sa fie ceaiul potrivit la omul potrivit. Mentalitatea asta cu lasati ceaiurile vine de la un medic care, ca si altii, parca ar uri tratamentele naturiste.O gramada au urmat f. corect tratam. alopat si au sfirsit-o prost.
Pe linga citostatice si ceaiuri se mai spune si o rugaciune si se gindeste pozitiv, altfel se aplica treaba cu de ce ti-e frica nu scapi.

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.