reumatism sau hernie de disc inainte de operatie

15-10-2009
Mihaela Cristina
Nu este medic/terapeut
Mihaela Cristina
Acum 4 ani am fost diagnosticata cu hernie de disc L1-L2. Atunci cand am descoperit am tot alergat sa imi fac RMN si sa vad un doctor neurolog bun. Am reusit sa ma internez la Elias cu ajutorul unei prietene doctorite, am facut RMN la Clinica Prolife din Bucuresti si mi-au spus ca am aceasta hernie si am luat tratament. La cateva luni am facut o criza foarte puternica in care mi-a amortit piciorul, nu il mai simteam. Am reusit sa fac iarasi un RMNsi se pare ca imi mai aparuse un cioc pe coloana insa mi s-a recomandat fizioterapie, tratament medicamentos si multa odihna. Am urmat indicatiile medicilor si dupa fizioterapie la Doctorul Mehedinti in Poiana Campina timp de 2 saptamani zi de zi m-am simtit excelent si tmp de 2 ani nu am mai avut probleme.
In primavara am mai avut o criza puternica in urma careia am fost internata la Spitalul Judeteam din Brasov pentru a face RMN si a vedea stadiul herniei. Desi abia ma puteam misca din cauza piciorului amortit la RMN nu s-a vazut nimic. Am fost putin suspicioasa de rezultat pentru ca imi venea greu sa cred ca s-a vindecat.
De 2 zile am iarasi o criza care nu inceteaza insa nu vreau sa mai ajung prin spitale si voi incerca cu medicamentele care imi faceau bine in general.
Problema este ca aceste crrize apar doar la schimbari bruste de temperatura sau de vreme.
Oare este reumatism sau care ar fii explicatia?
Eu prea mare incredere in doctori nu am asa ca evit pe cat posibil sa merg la ei insa daca nu am incotro voi relua procedura.
Ma poate ajuta cineva?
1 comentarii
0
16-10-2009, ora 19:37
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Vă recomand să o contactaţi pe dna doctor Ţigănişteanu Constanţa (0751.030.553). Dânsa este unul dintre puţinii medici din România care vă poate ajuta concret şi foarte mult! Toate cele bune şi însănătoşire grabnică ;)))


Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.