respiratia urat mirositoare

08-07-2009
bursucul
Nu este medic/terapeut
bursucul
desi ma spal pe dinti dimineata, inainte si dupa ce beau cafeaua, dupa masa de pranz si cea de seara, folosesc apa de gura si ata dentara, mirosul reapare in maxim 30 de minute dupa curatarea dintilor. folosesc si guma de mestecat, dar efectul acesteia nu tine mai mult de 5-10minute. dintii din fata-jos(cei 4 dinti dintre caninii de jos) sunt strambi, deoarece nu am suportat aparatul dentar cand am fost copil, drept urmare l-am aruncat. folosesc ata dentara pentru curatarea acestor dinti cu mare grija si rabdare, insa mirosul continua sa persiste si nu stiu ce sa fac. al 3lea dentist l-am incercat cu o luna in urma in speranta ca imi va rezolva problema, insa toti spun ca dupa detartraj si folosirea de ata dentara si apa de gura problema va fi remediata, insa nu a fost asa. toti dintii imi sunt sanatosi, intrucat merg in fiecare an la medicul stomatolog, insa de 7 ani nimeni nu a reusit sa ma vindece. poate cineva sa imi dea un sfat va rog? as da orice in lume sa scap de problema asta... Va multumesc!
3 comentarii
0
08-07-2009, ora 00:26
iuliutz
Nu este medic/terapeut
iuliutz
Ar trebui luata in considerare varianta ca mirosul nu vine de la dinti! Parerea mea!
0
08-07-2009, ora 13:26
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
Halena dvs.(mirosul urat) nu vine de la dinti...asta doar daca este asa cum spuneti dvs, ca nu au carii,...ci de la stomac.Acolo este cauza mirosului, nu inseamna insa si ca aveti probleme cu stomacul.
0
12-07-2009, ora 00:11
drkosta
Identitate neconfirmată
drkosta
Sfatul meu este sa gasesti un medic specialist la parodontologie, cu toate ca ai o igiena f buna terenul la dantura ta este foarte greu de curatat pt ca cum ai spus cei 4 dintii in fata sunt stramb si din gauza asta sigur ai o inflamatie gingivala care se numeste gingivita, si poate numai un dentartraj nu este destul pentru rezolvarea problemei, si respiratia urat mirositoare dupa parerea mea este din cauza inflamatie gingivale.
daca doresti ma poti contacta
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Miroși urât deși ai o igienă corectă? Câteva motive surprinzatoare
  • Un mic dispozitiv care elimină rapid respirația urât mirositoare
  • Combaterea respirației urât mirositoare
  • O combinație de bacterii este responsabilă pentru mirosul foarte urât al respirației
  •