replombare masea dupa 20 ani

04-06-2010
condruta
Nu este medic/terapeut
condruta
Buna ziua!In urma cu cel putin 20 ani am plombat o masea, fara a se scoate nervul.Acum au aparut probleme la rece si cald.Am fost la stomatologie mi-a curat-o, a scos nervul (nervii)peste 2 zile a plombat-o.Precizez ca la anestezie am simtit chiar din momentul in care introducea serul o senzatie tare neplacuta si am simtit ca instantaneu mi-a amortit toata partea cu buza cu tot.Au trecut de atunci 9 zile si eu tot simt amorteala pe o bucata mai mica de falca si buza.Ce s-a intimplat de nici acum nu trece amorteala?Si nici in acea masea nu pot manca ca inca doare.Mi s-a explicat ca atunci cand a fost prima data plombata s-a folosit nu stiu ce ciment cu o solutie si ca acum a agresat un pic maseaua sa scoata nervul si sa curete bine canalele de aceea inca ma mai doare.trebuie sa o mai lasam sa linisteasca un pic.Dar intrebarea este totusi de ce amorteala din buza si putin din barbie nu trece?
3 comentarii
0
04-06-2010, ora 21:43
89LOREDANNA
Nu este medic/terapeut
89LOREDANNA
buna codruta...aceeasi prob o am si eu am avut o plomba timp de 7 8 ani de culoare gri mai degraba...nush ce plomba era aia.avea o culoare ciudata.. chestia e ca a inceput aku 3 luni sa ma doara ingrozitor.am fost la stomatolog mia skos plomba veke si kiar daka mia fakut anestezie la fel mia amortit cu falca cu buza cu tot insa tot simteam cum curata.mia pus alta plomba si mia spus k vreo kateva zile o sa ma mai doara si mia dat sa iau ketonal.dar durerea nu a trecut nici dupa 3 luni. cand dau rece si cald dar in special cald ma omoara de durere.nu stiu ce sa fac pentru ca mie foarte frica sa merg din nou la stomatologie...prefer sa nasc de 10 ori decat sa mai suport odata durerea la stomatologie.
0
05-06-2010, ora 15:30
condruta
Nu este medic/terapeut
condruta
pt.cibocibo:unde este acel mesaj?am uitat sa mai precizez ca dupa 4 zile am facut cate o injectie de dexametazona intramuscular 3 zile la indicatiile stomatologului si amorteala nu a trecut nici dupa 9 zile.ce mai pot face sunt amortita si acum???!!!
0
05-06-2010, ora 20:36
89LOREDANNA
Nu este medic/terapeut
89LOREDANNA
mersi de mes.o sal contactez
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul