repetare analize urina

05-12-2007
irene-jose
Nu este medic/terapeut
irene-jose
Leucocitele au ramas 500 microL; proteinele au scazut de la 150 la 25 mg/dL; hematiile au scazut de la 250 la 10 microL. Examenul de sediment: rare celule epiteliale scuamoase. Frecvente leucocite. Examenul s-a repetat la o saptamana. Urocultura este negativa pentru a treia oara in 2 luni.Totusi de cand mi s-a facut colposuspensie acum 3 luni, am usturimi si intepaturi insuportabile cand urinez. Echografia renala nu arata nimic in neregula la rinichi. Totusi exista o problema si nu stiu cum s-o depistez. Multumesc.
3 comentarii
0
05-12-2007, ora 00:00
Dr. Frumuzache Iris
Medicina de laborator, Galati
Dr. Frumuzache Iris
Da, acum e putin mai bine insa leucocitele sunt tot frecvente. Poate ca este vorba de o reactie inflamatorie in urma operatiei. Pentru urocultura trebuie sa stiti ca nu e bine sa recoltati urina daca ati inceput tratament cu antibiotic pentru ca rezultatul iese negativ (nu stiu daca dvs ati luat antibiotic cand ati facut uroculturile). Sfatul meu este sa va consultati si cu medicul care v-a operat, el stie cel mai bine despre ce este vorba si daca aceste manifestari si rezultate pot fi date de vreo leziune legata de acea colposuspensie.
Multa sanatate!
0
07-12-2007, ora 00:00
irene-jose
Nu este medic/terapeut
irene-jose
Multumesc mult pentru sfat. Am fost la medicul care m-a operat si intr-adevar problema este legata strict de vezica si m-a trimis sa fac o cistoscopie la Spitalul Burghele. Inca o data va multumesc din suflet.
0
07-12-2007, ora 00:00
Dr. Frumuzache Iris
Medicina de laborator, Galati
Dr. Frumuzache Iris
Cu placere. Va doresc multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: