renuntarea la diane

13-03-2008
Irinastefania
Nu este medic/terapeut
Irinastefania
Am luat anticonceptionale orale (diane 35) timp de 6 ani. Mi-au fost recomandate pentru insuficienta ovariana. Vreau sa renunt pentru ca sunt constienta ca deja am intins coarda cam mult. Stiu insa ca ma voi umple de bube pe fata (acnee). Eu nu am avut acnee niciodata, dar stiu ce ma asteapta pentru ca am mai incercat o data sa ma las. Stie cineva cum as putea macar ameliora aceasta problema? Multumesc!
6 comentarii
0
13-03-2008, ora 00:00
Jospehyne
Nu este medic/terapeut
Jospehyne
si eu am lua diane 35, dar am luat 11 luni. nu e asa de groaznic cand renunti la ele! daca te gandesti iti vor aparea cosuri, dar nu atata de multe si de grave incat sa te sperii. e un lucru normal, dar tu ai cam exagerat cu bubele ;) incearca sa vb cu medicul ginecolog, poate iti va da alte pilule, iar daca nu vrei sa mai iei, mergi la un dermatolog, dupa ce ai incetat sa mai iei diane35.
0
17-03-2008, ora 00:00
Irinastefania
Nu este medic/terapeut
Irinastefania
Multumesc pentru raspuns. Poate pentru tine nu a fost groaznic pt ca ai luat doar 11 luni. Eu am luat 6 ani. Stiu exact ce ma asteapta pt ca am mai incercat o data sa ma las de ele. A fost ceva horor. Mi-au ramas pete pe fata de la craterele pe care le-am avut! Asta in conditiile in care eu nu am avut cosuri in viata mea! Nici macar la 14 ani! Aviz amatoarelor de Diane! Cred ca dermatologul este intr-adevar ultima solutie.
0
17-03-2008, ora 00:00
soricelu
Nu este medic/terapeut
soricelu
buna si eu am luat anticonceptionale cam 5 ani jumate acum aproape 1 an m-am lasat de ele ptr k m-am hotarat sa fac un bebel si m-am chinuit cam 6 luni sa raman insarcinata asta a fost singura problema, corpul meu nu a suferit alte schimbari, asa k nu te speria depinde si de organismul fiekareia
0
09-04-2010, ora 19:57
alesia25
Nu este medic/terapeut
alesia25
buna. Am luat anticonceptionale 5 ani si anu trecut in mai am decis ca e timpul sa le las. In primele trei luni fara anticonceptionale a fost totul normal dar dupa aceea a inceput cosmarul : o luna aveam ciclu de doua ori pe luna si dupa aceea 3 luni deloc deloc. de atunci ma chinui sa raman si fiecare luna e un chici continu. nu stiu ce sa mai fac sa se regelze am fost la medic si abea dupa 3 tratamente a venit tot asa o luna si in prezent nu am avut ciclu de 2 luni. nu stiu ce sa ma mai fac.
0
21-08-2010, ora 19:53
sky level
Nu este medic/terapeut
sky level
Intr-adevar renuntarea la Diane 35 a reprezentat o problema si pentru mine, ( stare de neliniste, panica, lipsa ciclului menstrual pentru mai multe luni, ciclu neregulat, cosuri foarte multe pe fata, gat barbie), aceste probleme le-am depasit cu ajutorul unui tratament naturist, multumita caruia am depasit toate aceste probleme, nu mai am cosuri, absolut nimic inestetic pe fata si o stare psihica de liniste. Iau un tratament combinat din germoderivate si tincturi din plante ELIXIR DIN FRUCTE DE SOC, EXTRACT DIN MLADITE DE ZMEUR, DONAVITAL SI TINCTURA DE CRETISOARA. Modul de utilizare se gaseste in prospectul de utilizare. Rezultatele se vad intradevar dupa cel putin o luna de tratament.
0
12-08-2011, ora 18:49
dani1ela
Nu este medic/terapeut
dani1ela
buna sky level,
m-ar interesa tratamentul naturist pe care il faci? Este recomandat de un medic ori l-ai gasit pe internet? Eu am luat Logest timp de 8 ani si dupa ce m-am lasat mi-au aparut si mie diverse probleme, cel mai grav un ciclu neregulat.
Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul