Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Faci mișcare sau ai vrea? Folosește aplicația Activ (by ROmedic)!
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

regim pacient cu neoplasm pulmonar std.3 si creatinina 9

12-08-2008, ora 20:03
Buna ziua!

Tatal meu a fost diagnosticat cu neoplasm pulmonar drept (stadiul 3), a facut o prima serie de citostatice la Institutul Oncologic. In momentul in care a inceput a doua serie de citostatice si i s-au facut analize, creatinina crescuse de la 1,9 cat era la prima cura la 5,6. Noapte a ramas la IOB si a doua zi avea 8. A fost trimis la Spitalul Municipal la Nefrologie.A fost internat 2 saptam, timp in care a scazut la 4, valoare care insa nu-i permitea o alta cura.Dar peste 2 zile i-a fost destul de rau si am mers din nou la urgenta la Municipal.Analizele au aratat ca avea creatinina 8.23.A fost cateva zile internat dar valoarea a crescut, nu elimina substantele toxice. I s-a recomandat un regim alimentar strict, fara proteine si fara potasiu, care i-ar putea provoca un stop cardiac.Am rugamintea sa imi recomandati alimentele sau regimul alimentar care ar putea fi cel mai adecvat.

Cu multumiri,
Elena
2 comentarii
07-03-2009, ora 23:56
buna seara!
am citit comentariul tau pe forum si problema cu care te confrunti momentan. am trecut prin acelasi lucru cu tatal meu diagnosticat si el cu cancer pulmonar acum cateva luni, in acelasi stadiu ca si tatal tau. din acest motiv, am mers la consultatie la un medic naturist care mi-a recomandat o reteta pentru scaderea creatininei. reteta suna astfel:
timp de 7 zile se bea un ceai preparat din 4 cepe de marime mijlocie, tocate si puse la fiert intr-un litru de apa rece. cepele se fierb pana cand apa scade la jumatate din cantitate. fiertura se bea pe parcursul intregii zile, progresiv, putin cate putin.
vei observa ca dupa 3 zile nivelul creatininei va scadea. un sfat deosebit de important este acela ca inainte de tratamentul de citostatice si dupa, trebuie neaparat ca tatal tau sa bea 3 l de lichide pentru eliminarea toxinelor.
acest remediu naturist l-a ajutat pe tatal meu sa ajunga la sedinta a 6-a de citostatice.

sanatate multa,
doina
24-04-2010, ora 20:03
Autor: elllla
buna seara tatal meu a fost diagnosticat cu neoplasm pulmonar la Ct s-a evidentiat: masa macronodulara ~56/56/72 mm contur sters, imprecis tratat, suprafata si iodofilie heterogena situata la nivelul segmentului apical al lobului pulmonat stang ce vine in contact cu aorta toracica descendenta pe o distanta d 22 mm si mansoneaza bronhia si artera pulmonara a segmentului. Adenopatii mediastinale cu diametrul de ~10mm precarinar,~12mm hil drept si ~6 mm in fereastra aorto-pulmonara.AS DORI SI EU SA STIU DACA SE POATE OPERA SI DACA IMI PUTE-TI RECOMANDA PE CINEVA.
Adaugă un comentariu / răspuns


Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK