reflux vezico uretral

23-04-2007
md_silaghi
Nu este medic/terapeut
md_silaghi
buna.ma numesc madalina si am niste intrebari pentru specialisti si anume, am fost operata la varsta de 6 ani de reflux vezico uretral la spitalul fundeni de d-l dr Proca insa acuma el nu mai e si nu stiu la cine as putea apela. de atunci am facut infectii urinare frecvent, insa de 3 luni ma simt foarte rau.
in 3 luni am facut de 3 ori infectie urinara insa de 2 saptamani ma simt dea dreptul ingrozitorsi nu am unde sa ma duc deoarece sunt in spania cu o bursa de studiu si mai am doar 2 saptamani pana vin acasa dar ma simt foarte rau
stau numai in pat si nu mai am nici medicamente ca mi s-au terminat, cand fac efort si un dus doar, ma simt fara puteri, ce sa mai ies in strada.
si acum am mai observat o diferenta, acea ca acum ma si doare rinichiul drept(intr-un punct fix). as aprecia daca ar putea cineva sa imi spuna ce as putea sa iau aici in spania(inafara de multe lichide), un echivalent medicamentos pt infectia urinara(cred ca asta am) si un nr de tel de la un specialist pe la care as putea trece sa ma consulte(oriunde in tara desi eu sunt din oradea) cat de curand sa pot face o programare pentru cand ma intorc. varsta mea e de 22 de ani, daca are vreo importanta. va multumesc din suflet.
1 comentarii
0
04-06-2007, ora 00:00
DanV
Nu este medic/terapeut
DanV
Stiu de cazul unei doamne din Nadlac (jud.Arad) care avind infectie urinara, depozit la rinichi, transaminazele crescute, ureea crescuta si cu niste simptome urite (nu se mai putea nici tine pe picioare) plus un chist hidatic depistat la tomo- si eco-grafie.
Doctorii i-au spus ca fara operatie nu are nici o sansa, iar cu operatie sansele sunt discutabile. Starea psihica la minim. Moartea i se parea mai aproape decit viata.
Daca crezi ca seamana cit de cit cu propia situatie iti pot trimite detalii despre cum si-a revenit intr-o luna, daca imi trimiti adresa ta de email.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.