reflux esofagian sau ceva la plamani

02-07-2010
tasica
Nu este medic/terapeut
tasica
buna ziua am si eu o problema va rog mult sa ma ajutati am in piept in partea dreapta o senzatie de durere de nod arsura care imi da si o senzatie de tusa dar f rar tusesc odata de doua ori, si sant in permanenta slabit mai ales dimineata imi trebuie 2-3 ore sa imi recapat puterile cred ca si slabiciunea vine tot de acolo din piept am facut analize de plamani inima au iesit bune sant un pic si anxios in general doctorii miau zis ca e pe psihic dar de ce am slabiciune si senzatia asta de nod si arsura sau rana in piept si parca si greutate in respiratie cateodata poate fi.RFLUX ESOFAGIAN?VA MULTUMESC LA TOTI CARE IMI VETI DA UN SFAT
8 comentarii
0
03-07-2010, ora 15:22
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Tasica,

Refluxul gastro-esofagian are capacitatea să producă arsuri retrosternale, ca de altfel şi durere, dispnee (greutate în respiraţie), şi nu numai, însă şi o tulburare de anxietate generalizată are o astfel de capacitate (anxietatea poate să creeze simptome foarte diverse; toate, pe fond nervos - simptome psihogene pe fond de anxietate, printre altele). Şi totuşi, anxietatea pot produce astfel de simptome doar dacă gândirea dvs. are înclinaţia naturală de a fi negativă, de a fi ipohondră.

.
Sugestie: Consultaţi un medic homeopat! :-)
Există multe preparate homeopatice, care, prescrise în funcţie de anumiţi parametrii constituţionali, pot să recreeze echilibrul fizico-mentalo-psiho-energetic de care v-aţi bucurat înainte de a debuta simptomatologia actuală, ca de altfel şi cele anterioare acesteia.
.

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
0
03-07-2010, ora 19:57
tasica
Nu este medic/terapeut
tasica
va multumesc mult de sfat
0
05-07-2010, ora 17:23
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Tasica, pentru puţin. Numai bine!
0
27-02-2011, ora 10:08
dog4life4
Nu este medic/terapeut
dog4life4
DOmnule Nick, as avea o intrebare, am GErd, Stomac in Cascada, Hernie Hiatala, Dischininezie biliara, singurul simptom care il am este sufocarea, cateodata se manifesta ca un stomac umflat si dificultate foarte mare in a inspira, cateodata se manifesta ca o senzatie de un aer respirat cum se simte aerul respirat imediat dupa ce te speli pe dinti, un aer mai racoros, si simt ca pot sa inspir ba chiar foarte bine si foarte repede intr-o secunda dar aerul respirat nu ajunge in plamani, si dimineata ma trezesc cu o senatie de plamani inghesuiti si presati, iar cateodata ma trezesc noaptea inainte sa adorm sau in timpul somnului fara aer, iar dupa aceea persista o stare de ameteala groaznica, sunt normale aceste simptome ?as putea patii ceva ?am inteles ca e posibil sa mori in somn, este adevarat ?si chiar este reala lipsa de aer sau e doar o senzatie ?
0
02-03-2011, ora 03:46
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!

Stimate drule/dle Dog4life4, aţi consultat vreodată un medic orl-ist sau un medic pneumoftiziolog?
În afară de statusul sănătăţii stomacului dv. şi a vezicii biliare, ce statusuri ale altor organe aţi mai investigat? Mă interesează să ştiu dacă funcţionalitatea plămânilor dv. este ok! Dacă este ok, ce analize/teste/investigaţii vi s-au făcut pentru a se ajunge la concluzia că este ok? (radioscopie, bronhoscopie etc.).

" sunt normale aceste simptome ?as putea patii ceva ?am inteles ca e posibil sa mori in somn, este adevarat ?si chiar este reala lipsa de aer sau e doar o senzatie ? "
- Nu sunt normale simptomele semnalate de către dv., la fel cum nici condiţiile medicale de care suferiţi nu sunt normale.
Ce aţi putea păţi? Teoretic aţi putea păţi multe, de vreme ce din cauza GERD-ului sunteţi expus chiar şi la înec nocturn, printre altele, însă practic veţi păţi doar ce veţi păţi. Numai Dumnezeu ştie! (eu nu am de unde să ştiu ce aţi putea păţi cu exactitate, că dacă aş fi ştiut v-aş fi informat fără să mai stau pe gânduri, şi nici nu vreau să fac presupuneri, pentru că nu doresc să vă încarc mintea cu informaţii negative).
Este posibilă şi varianta morţii în somn, dar nu vă gândiţi la aşa ceva. Gândiţi pozitiv! Lipsa de aer poate fi şi reală, dar poate fi şi o iluzie produsă de o tulburare anxioasă de moment.
_

" singurul simptom care il am este sufocarea "
- Sufocarea apare numai în timpul vreunui reflux gastro-esofagian, sau survine şi în alte circumstanţe, cum ar fi în afara unui astfel de reflux?
Sufocarea coexistă cu răguşirea vocii dv., sau nu aveţi nicio problemă cu vocea?
Sunteţi sigur că sufocarea este singurul dv. simptom deranjant? Nu aveţi arsuri în piept, nu aveţi dificultate în a înghite alimentele şi nu aveţi dureri la înghiţirea lor?
Nu v-a spus medicul dv. curant de ce vi se umflă stomacul? (care este cauza?)...
Vă rog, încercaţi să-mi răspundeţi la întrebările puse, în limita a ceea ce cunoaşteţi.
_

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi respect,
Mister Nick
0
02-03-2011, ora 03:49
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Post Scriptum - Ce tratament luaţi pentru GERD şi diskinezie biliară?
0
02-03-2011, ora 09:35
dog4life4
Nu este medic/terapeut
dog4life4
DOmnule Nick mai am inca o problema, poate imi puteti da o parere


Am fost acum 4 zile la urgenta ca ma durea stomacu, luasem acasa deja 5 no-spa, le-am zis chestia asta, ei mi-au mai facut no spa si intravenos

atunci m-a apucat ameteala, si mi-au bagat o perfuzie repede, etc dupa terminarea perfuziei nu mai eram ametit aveam doar o usoara durere de cap am venit acasa m-am culcat avand durere de cap, si cand m-am trezit

a doua zi aveam ameteli si senzatia de presiune in cap

si de atunci am aceste ameteli continue

si toti doctorii pe care iam intrebat au zis ca nu are ce sa se intample de la aia...ca in primu rand perfuzia a coracarat orice efect



si ca e de la nemancat si de la stres si sperietura



ok, intrebarea mea este daca...este posibil sa-mi fi facut ceva la cap de ama ceste ameteeli sau e e la stres sperietura ameteala
sau sa fie din aceasta cauza
Prea multe proteine devin toxice


Proteinele animale au efecte toxice asupra organismului uman. Acestea activeaza sistemul imunitar, provocand inflamatii sistematice, durere si afectiuni cronice precum alergiile sau boala Alzheimer. Proteinele animale duc si la dezvoltarea de celule canceroase. Cand aportul de proteine este exagera, rinichii sunt primii care au de suferit. Organismul uman nu are capacitatea de a stoca proteinele, iar excesul se eleimina prin ficat si rinichi.

Proteinele in exces sunt transformate de catre ficat in uree. Aceasta este eliminata prin rinichi. Tesutul rinichilor se poate degrada insa in timp, cauzant astfel numeroase probleme. Organismul se deshidrateaza, apar dureri de cap, ameteala, oboseala sau greata. Cei care au o dieta bogata in proteine trebuie sa faca mai multa miscare. In acest fel, rinichii vor elimina mult mai usor reziduurile.
0
07-03-2011, ora 06:03
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!

Stimate drule/dle Dog4life4, NU mi-aţi răspuns la nicio întrebare adresată dv.
NU vă pot ajuta în lipsa unor răspunsuri din partea dv.
_

Doza uzuală de No-Spa pentru adulţi este de 40 - 240 mg zilnic. Dv. aţi luat acasă 5 comprimate de No-Spa. Dacă un comprimat conţine 40 mg de drotaverină, substanţă activă, 5 comprimate conţin 200 mg de drotaverină. La spital, după cum aţi afirmat dv., v-au făcut o nouă doză pe cale intravenoasă, doză care, însumată cu dozele pe care vi le-aţi auto-administrat dv., prin intermediul ingerării celor 5 comprimate, acasă, s-ar putea să fii depăşit cantitatea totală zilnică de 240 de mg.
Ameţeala şi durerea de cap sunt efecte adverse specifice. Ele apar chiar şi după administrarea unui singur comprimat de No-Spa, da darămite după administrarea a 5 comprimate + o soluţie injectabilă.
_
" ok, intrebarea mea este daca...este posibil sa-mi fi facut ceva la cap de ama ceste ameteeli sau e e la stres sperietura ameteala
sau sa fie din aceasta cauza "
- Este posibil! Consultaţi un medic neurolog şi explicaţi-i ce aţi păţit. Dânsul va fi în mădură să observe o posibilă afectare internă a capului dv., a creierului.
_

Toate cele bune,
Nick

Post Scriptum - Aştept să-mi răspundeţi la întrebări! :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Arsurile la stomac
  • Tratamentul timpuriu al durerii în piept poate salva vieți
  • Cum acționează bicarbonatul de sodiu asupra arsurilor gastrice?
  • Medicamentele antiacide asociate cu risc crescut de deces
  • Efectele adverse ale medicației anti-acide la sugari
  • Medicamentele împotriva acidității gastrice pot favoriza apariția bolilor hepatice
  • Alimente care pot provoca reflux și probleme digestive
  • Tusea uscată vs tusea productivă - diferențe, cauze, tratament
  • Cum și când trebuie tratată tusea
  •