recuperare motorie in urma unei interventii la coloana vertebrala

01-11-2005
helen
Nu este medic/terapeut
helen
tatal meu a fost operat in urma cu 7 ani la coloana vertebrala pentru o punga de lichid care i-a atrofizat maduva.simte amortite picioarele si de atunci reuseste sa se deplaseze doar in carut sau cu carje prin casa. nu a facut nici un fel de reabilitare dupa operatie. ar fi posibil acum sa o faca?? i-ar ajuta la ceva daca are 65 de ani??unde in tara se poate face??
dorinta naste in urma rezultatelor pe care le-a obtinut fratele meu prin reabilitare dupa un " incident". intr-o dimineata s-a trezit fara sa mai poata merge si i-a fost diagnosticata leziune la coloana cauza necunoscuta, nu a fost operat dar dupa 10 luni de terapie intr-un centru de reabilitare in italia reuseste sa mearga destul de bine.
multumesc din suflet tututor celora care vor citi si raspunde.
3 comentarii
0
18-11-2005, ora 00:00
dr. mihaela
Identitate neconfirmată
dr. mihaela
La spitalele de recuperare a incercat? Astfel de spitale se gasesc prin toata tara, in special in orasele mari, in centrele universitare.
Mult succes si sanatate!
0
10-07-2008, ora 00:00
ramonalengyel
Nu este medic/terapeut
ramonalengyel
Ma numesc Ramona Lengyel, am 26 de ani si sufar si eu de tetrapareza spatica, vreau sa va informez de un spital foarte bun din Ungaria ( peto intezet ). Datorita la acest spital am renuntat la carut si am invatat sa fiu independenta fata de ceilalti din jur meu in casa. Va dau adresa site-ului lor: www.peto.hu si un film care sa vedeti cam se face recuperare acolo http://www.center-for-independence.org/cfivideo.html. Daca vreti sa vorbiti cu mine -* Va astept.





(*modificat de administrator)
0
11-12-2017, ora 23:07
andreea2101
Nu este medic/terapeut
andreea2101
Buna ziua! Cum a evoluat boala dumneavoastră? O aveați de o lunga perioada de timp? Am in frate care are 23 de ani și este așa încă de vârsta de 6 luni. As vrea sa știu in ideea dacă mai este cazul sa îmi fac speranțe sau nu. Mulțumesc mult
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.