recuperare fractura humerus

24-03-2008
pgh
Nu este medic/terapeut
pgh
La inceputul anului 2008 am suferit o operatie cu implementare de tija la mina stinga in urma unei fracturi cu deplasare.Dupa o perioada de 70 zile(de la operatie} nu pot ridica mina singura(decit cu cealalta), la orizontala, de la nivelul cotului mobilitatea e buna.Forta in muschi am.Doresc sa stiiu daca este normal o astfel evolutie si ce perioada de timp(cu aprox.) poate dura recuperarea.In iunie-iulie sint programat la scoaterea tijei. Anestezia se va face locala sau generala? Multumesc anticipat pt. raspuns. (41 ANI)
2 comentarii
0
07-05-2010, ora 14:44
bamir
Nu este medic/terapeut
bamir
buna ziua.!, am avut un accident de masina, in urma caruia m-am ales cu ruptura de humerus mana stanga, am fost operat, si mi sa pus in fixator extern, am 10 zile de la operatie, totul este bine pana acum, nu am avut probleme cu nervul, pot misca toate degetele, as vrea sa stiu cat timp treb sa tin fixatorul ca mi sa pus, si cum o sa fie dupa scoaterea acestuia.o sa pot misca mana in totalitate, o sa ma recuperez total????.va multumesc.
0
08-05-2010, ora 15:23
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Raspunsul la intrebarea D-voastra este absolut imposibil de precizat in afara cunoasterii dosarului radiologic.
Poate fi vorba despre 2 saptamani sau 6 luni, respectiv pana la rezolvarea problemelor cutanate, sau pana la consolidare osoasa.
In mod normal acest raspuns va este furnizat de medicul curant, cel care v-a implantat fixatorul extern si singurul care cunoaste cazul D-voastra.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: