recuperare

14-12-2006
corra
Nu este medic/terapeut
corra
Acum o saptamana am suferit o interventie artroscopica la spitalul sf. ioan. Diagnosticul in cazul meu a fost: ruptura ligament incrucisat anterior, ruptura menisc. M-am externat si caut o sala de recuperare medicala mai apropiata de zona in care locuiesc (bucuresti, dr. taberei). Ma poate ajuta cineva? Exista manuale de recuperare pentru cei fara studii medicale (indrumar pt. acasa...)?
2 comentarii
0
28-12-2006, ora 00:00
brindukiss
Nu este medic/terapeut
brindukiss
buna.numele meu este Brindusa si sunt studenta la medicina...exista carti care va pot explica exact ce aveti de facut, dar nu este indicat in cazut tau sa faci acasa exercitiile pt ca nu a trecut mult timp de la operatie si este necesar de un kinetoterapeut sa va supravegheze cand faci recuperarea.e necesar de anumite miscari, exercitii de forta si masaje pt o recuperare buna.In legatura cu o locatie aproape de adresa dvs nu va pot ajuta...sunt din Constanta.daca aveti nevoie de mai multe detalii.scrieti-mi -*..o seara placuta!!!


(*modificat de admin)
0
10-01-2007, ora 00:00
adrian k
Nu este medic/terapeut
adrian k
draga corra te asteptam la cabinetul nostru din cetatea histria 12.este chiar in policlinica la etajul 1.adrian untaru-kinetoterapeut
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.