reconstructie mana

22-06-2011
just-me25
Nu este medic/terapeut
just-me25
la varsta de 3 ani m-am electrocutat.acum am 23 de ani.
am avut arsuri severe.am fost operata la momentul respectiv si in urma operatiei am ramas cu o cicatrice in palma, degetul mijlociu si inelar putin umflate si intoarse in dreptul unghiilor iar la degetul mic unghia si o pare din falanga lipsesc.as dori sa fac o reconstructie si m-ar interesa daca se acoperi de casa de asigurari costul operatiei.
1 comentarii
0
23-06-2011, ora 11:06
AbS3nt
Nu este medic/terapeut
AbS3nt
Un var de al meu care la varsta de 4 ani acum(25) a cazut pe soba incisa si sia topit ambele maini si picioare, iau pus piele de pe fund.Dar acum la o mana ii lipseste un deget si 2 din ele sunt pe jumatate iar la cealalta 1 deget e pe jumatate dar mana este aproape lipita nu poate face mare lucru cu ea.Ce pot sati spun e ca a incercat si el sa faca o reconstructie dar casa de asigurari nu l-a ajutat si trebuie sa plateasca tot pe banii lui din cauza asta a preferat sa plece in strainatate unde macar ar avea doctori de calitate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul