recastigarea increderii

06-08-2010
ioana13
Nu este medic/terapeut
ioana13
Buna ziua, am 17 ani si am o relatie de aproape 2 ani(trebuie sa mentionez ca sunt fata)cu un baiat de 19 ani.
De ceva vreme, lipsa increderii s-a simtit tot mai tare in relatia noastra.De cand ne cunoastem, am petrecut f mult timp impreuna, pot spune ca obisnuiam sa iesim zilnic, lucru care cred ca a asternut o oarecare obisnuinta intre noi2.Eu eram destul de geloasa, si inca sunt, pentru ca el mi ofera motive.De la un timp, intre noi 2 au intervenit destule persoane.El sustine ca nu vrea sa mai iesim doar noi 2, in cuplu, pentru ca o sa ne plictisim, si mereu sunt nevoita sa ies cu el si gasca lui de prieteni, lucru care sincer ma nemultumeste total.Inainte aveam o oarecare intimitate.In schimb, cand incerc sa vb cu el, sa-i explic ca nu ma simt bine, el sustine ca totul e ok din partea lui, ca nu s-a intamplat nimic, ca totul e la fel, dar ca nu trebuie sa schimb nimic pentru ca nu ma vede ca pe o potentiala viitoare partenera.
Orice cuvant i-as adresa si orice as face, considera ca il controlez si sincer nu mai pot sa o mai duc la capat asa.Tin la el foarte tare, nu as putea sa ma despart de el, dar as avea nevoie de niste sfaturi cum sa readuc increderea in relatia noastra.De mentionat ca de la un timp a inceput sa ascunda lucruri...Si ca de anul acesta pleaca la facultate :)
Va multumesc !
2 comentarii
0
08-08-2010, ora 18:16
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ioana, parerea mea este ca ar trebui sa-l lasi o perioda liber, nu trebuie sa fii posesiva si nu trebuie sa tragi de relatie daca el iti da clar a intelege ca nu doreste o continuare a legaturii cu tine. Daca doar tu doresti mentinerea relatiei vei avea mult de suferit, te va umili, te va minti, neincrederea ta va spori si mai devreme sau mai tarziu tot se va sfarsi. Daca te iubeste se va intoarce la tine, dar parerea mea este ca baiatul pe care il doresti nu este acesta, urmeaza sa apara. Tu trebuie doar sa fii realista si sa ai rabdare.
0
09-08-2010, ora 00:54
ioana13
Nu este medic/terapeut
ioana13
Lucrurile ce mi le-ati spus m-au descumpanit foarte tare.Nu se poate aduce inapoi flacara aia de la inceput, furnicaturile din burta?Eu inca cred in sansa mea.Astazi am facut 1 an si 7 luni, sper ca surprizele mele o sa-l aduca iar cu picioarele pe pamant.El e intr-o continua schimbare, a suferit mult din cauza parintilor exigenti si de aceea nu cred ca trebuie aruncata vina pe el avand in vedere ce observa in familie.Am gresit mult, i-am ascuns lucruri, i-am batjocorit increderea si ma simt umilita fata de propria-mi persoana.Nu pot dormi gandindu-ma ca daca dovedeam putina maturitate totul era altfel.Si daca m-ar iubi consider ca nu m-ar cauta pentru ca ar sti ca distanta i-ar omori sperantele.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul