real sau incredibil ??

28-06-2010
cristianysss
Nu este medic/terapeut
cristianysss
Buna seara,

In cateva cuvinte am sa prezint o situatie care mi se intampla de cativa ani. Am 36 de ani, in 1993 am avut prima oara sinuzita (nu mai retin de care.cred ca frontala...dar in principiu ma durea foarte tare capul) pe care am rezolvat-o cu un antibiotic. De mic am avut probleme cu dantura (neglijenta mea, agresivitatea stomatologilor din perioada comunista.etc) mai precis marea majoritate a maselelor erau varza. Din 2003 m-am apucat sa-mi fac dantura (ce-a mai ramas.mare parte a fost extrasa).si din acest moment au inceput problemele, dupa ce mi-am facut lucrarile ( compozit.stg/dr sus si stg jos.daca necesita detalii va stau la dispozitie) a aparut o rinita acuta.combinata cu o stare de slabiciune (cand raceam ajungeam sa slabesc cu 2-3 kg in cateva zile...fata de racelile dinainte, acestea erau foarte agresive...efectiv nu puteam dormi ptr ca nu mai puteam respira.etc.).In 2004 mi-am facut si testele alergice depistand faptul ca sunt alergic la toata lista (de produse) mai putin 2 (peste si nu mai stiu).categoric am renuntat la a ma mai gandi la asta, usor sprijinit de un medic care mi-a comunicat ca nici el nu-si da seama si crede ca cel mai bun lucru este sa fac cat mai mult sport (onest omul). In paralel am sesizat ca ma deranjau foarte tare lucrarile superioare, mai precis simteam o stare de infectie in maxilarul superior in ambele parti ale capului.ca si cum ashi fi avut o infectie in os.la un nivel deranjat nu agresiv. In 2007 am luat decizia sa-mi refac dantura si bineanteles am recurs la serviciile altui medic stomatolog.dupa refacerea lucrarilor au reaparut aceleasi simptome (dar !!!!.pe perioada in care mi-au fost scoase vechile lucrari ma simteam foarte bine.!!???).asa ca dupa un an, mai precis in 2008 mi-am scos lucrarea din stg sus ramanand efectiv doar cu maselele mele.instant nu am mai avut probleme cu senzatia de infectie pe partea stg si interesant.cand aparea rinita, nara dreapta nu mi se mai infunda. Zilele astea am aflat ca am boala Crohn.si bineanteles ca am inceput sa caut toate informatiile despre boala...si am aflat uluit urmatoarele : ca aceasta boala se poate declansa si datorita unor reactii alergice la elementele metalice din dantura...aspect depistat de un medic specialist la o clinica din Germania in urma unui test de saliva. Cam seamana cu mine situatia...asa ca am decis (lucru si facut deja) si mi-am scos si lucrarea din dr sus.urmand ca in urmatoarea perioada sa vad daca au aparut imbunatatiri. De fapt de ce am scris acest mesaj, in primul rand ptr ca sunt in continuare in dilema in privinta realei legaturi intre dantura si alte organele corpului si daca sunt alergic.ce variante ma sunt de a-mi face o lucrare dentara si cu ce material ?!
3 comentarii
0
09-07-2010, ora 23:58
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimate domn, ceea ce vi se întâmplă este real, dar este şi incredibil. Există o corelaţie, chiar minimă, între dantură şi funcţionalitatea unor organe ale corpului dvs.
De cele mai multe ori, materialele folosite în stomatologie, la realizarea unor lucrări dentare, prezintă un grad ridicat de toxicitate. Odată introduse în cavitatea bucală, chiar în mod inevitabil şi subtil, ele acţionează în defavoarea organismului (produc dezechilibre la nivel compoziţiei sângelui, şi, incredibil, afectează până şi sistemul energetic global al organismului).

.
" ce variante ma sunt de a-mi face o lucrare dentara si cu ce material ?! "
- Nu ştiu ce variante mai sunt, dar vă voi oferi datele de contact ale unui medic stomatolog extraordinar de competent. Dânsul vă va ajuta, dacă veţi decide să-l contactaţi, bineînţeles.

.
MENZEL HELMUT
Şoseaua Pantelimon, nr. 148, bl. 100,
Sc. 1, et. 1, ap. 2 (lângă Banca BCR, filială din Iancului)
Telefon mobil: 0723.683.309
Telefon fix: 021.6531113
.
(Dacă vi se cere o recomandare, vă rog să-i spuneţi d-nului doctor, că un fost pacient v-a oferit detaliile cu privire la dânsul, şi că tot acel pacient v-a făcut recomandarea (nu are importanţă să-i spuneţi numele meu, că oricum nu mi-l cunoaşteţi).
-

Ar fi indicat să faceţi şi nişte teste toxicologice, ca de altfel şi alergologice, pentru a ştii la ce şi dacă sunteţi alergic, şi pentru a ştii dacă aveţi în sânge metale toxice, şi nu numai.


Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
0
10-07-2010, ora 21:35
cristianysss
Nu este medic/terapeut
cristianysss
Iti multumescu din toata inima pentru raspuns. Incep sa cred ca inca mai sunt OAMENI in tara asta.
0
10-07-2010, ora 21:59
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
materialele care sunt cel mai bine tolerate de persoanele cu alergii sunt portelanul ( ceramica) pe suport de metale nobile (Au- Pt) sau pe suport de zirconiu
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul