reactii adverse yasmine

10-06-2008
fany26
Nu este medic/terapeut
fany26
iau anticonceptionale yasmine de 9 zile. am luat prima pastila in prima zi a menstruatiei si dupa 5 zile dupa ce mi sa terminat menstruatia tot mai am niste sangerari maronii dar f putin. in ultima zi a menstruatiei am avut o scurgere neagra dar nu mult.e normal sa am aceste scurgeri maronii?sunt efectul pastilelor? daca ma tine asa toata luna sa consult un medic?mentionez ca am numai cateva picaturi pe zi nu curge mult.multumesc anticipat.
5 comentarii
0
10-06-2008, ora 00:00
anna15
Nu este medic/terapeut
anna15
Cu toate contraceptivele, in primele cateva luni de administrare, puteti prezenta sangerari neregulate sau pete intre perioadele de sangerare menstruala. De regula, sangerarile neregulate se opresc imediat ce organismul dumneavoastra se acomodeaza cu cotraceptivele (de obicei dupa 3 cicluri de tratament). Daca continua, devin mai abundente sau reincep, adresati-va medicului dumneavoastra.
0
10-06-2008, ora 00:00
bubulina_blondina
Nu este medic/terapeut
bubulina_blondina
eu inaite de ciclu si dupa am scurgerile alea.dar, sunt asa cum zici tu , ff putin, 2-3 picuri pe zi, nu cred ca este o problema majora si mai ales ca iei contraceptive...acum la inceput, depinde de fiecare organism, se manifesta diferit.si eu am luat mai demult contraceptive, astazi nu mai folosesc, si aveam greturi ff mari, nu puteam manca, mai multe simptome si am renuntat la ele, dar precizez ca le-am luat pe prescriptie medicala.
0
10-06-2008, ora 00:00
fany26
Nu este medic/terapeut
fany26
da si eu le iau la prescriptia medicului.mi sa zis ca la inceput o sa am ceva dereglari pana se obisnuieste organismul cu hormonii.chestia e ca nu am folosit pana acum contraceptive si na am plecat repede de la medic si nu am mai intrebat ce si cum.oricum nu am alte reactii adverse pana acum adica greturi si din alea doar aceste scurgeri fff putine.probabil o sa mi treaca in momentul in care se va obisnui organismul cu ele avand in vedere ca nu am folosit niciodata.multumesc pentru raspuns.
0
07-04-2009, ora 18:11
maruska_ab
Nu este medic/terapeut
maruska_ab
si eu tot yasmin folosesc incepand de miercurea trecuta, 1Apr(prima zi de menstruatie).azi 7Apr trebuia sa se termine menstruatia si nu s-a terminat, de obicei dureaza 6 zile(noaptea nu am, decat ziua, dar putin), inainte de a incepe anticonceptionalele, nu era regulat, 2-4 zile inainte de ultima data.sa fie si aceasta cauza?scurgerile acestea, chiar daca nu sunt abundente, si continua dupa menstruatie, sunt cauzate de anticonceptionale?(mentionez inca o data, ca e prima luna, si prima data cand folosesc).ce este mai bine sa fac?sa continui sau sa intrerup?(alte reactii adverse nu am, in afara de aceste scurgeri, din afara menstruatiei)
0
24-11-2009, ora 15:08
alinuzta
Nu este medic/terapeut
alinuzta
buna ziua nu am mai folosit niciodata anticoncptionale pana acum, insa luna adta inainte de a-mi veni menstruatia cu o saptamana am avut toate simptomele dureri de burta, spate si dureri de sani, din prima zi a menstruatiei am luat yasmine la recomandarea medicului dar am in continuare sani sensibili ma dor la atingere, ar putea fi din cauza pilulelor, sau ar putea fi vreo sarcina(mentionez ca pana acum am avut menstruatie normala) va multumesc frumos si astept un raspuns
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: