re CANCER?

19-11-2007
adinaSOLOMON
Nu este medic/terapeut
adinaSOLOMON
am postat ieri problema mea si ii multumesc din suflet persoanei care a avut bunavointa sa imi raspunda. inseamna mult pt mine. eu, din pacate nu sunt din bucuresti, ci tocmai din celalalt capat al tarii, locuiesc intr-un oras mai mic, dar voi ajunge si la un medic, m-am programat sapt ce vine. de aceea as vrea totusi, pana atunci, intrucat informatia dimineueaza anxietatea ce o resimt, sa imi interpretati un pic diagnosticul colposcopic, adica sa inteleg mai bine ce ar insemna, dincolo de termenii medicali. nici o veste tocmai rea, credeti-ma nu e mai greu de primit decat incertitudinea asta de acum, pana ma voi prezenta la un medic.va rog mult, daca puteti sa ma ajutati, sau sa ma reajutati. multumesc anticipat.
diagnosticul e "leucoplazie periorificiala cu tendinta spre mozaic si r. paradox la acid acetic", pap i, pus in urma cu mai bine de un an.
2 comentarii
0
19-11-2007, ora 00:00
olimpus2007
Identitate neconfirmată
olimpus2007
In mod normal o femeie trebuie sa efectueze un test Papanicolau o data pe an.Este si cazul dv.Diagnosticul pe care l-ati postat nu trebuie sa va duca cu gandul la cancer.Probabil aveti un proces inflamator care trebuie tratat corespunzator.V-am sfatuit sa ajungeti la acel centru national tocmai ca sa va clarificati diagnosticul si sa stati linistita.
0
19-11-2007, ora 00:00
adinaSOLOMON
Nu este medic/terapeut
adinaSOLOMON
VA MULTUMESC FOARTE MULT. DACA CUMVA AVETI SI UN NUMAR DE TELEFON SAU NUMELE CLINICII RESPECTIVE, ASA INCAT SA POT FACE ROST DE NR DE TEL AL MEDICULUI RESPECTIV, V-AS FI FOARTE RECUNOSCATOARE SA MI LE DATI SI MIE. BANUIESC CA TREBUIE O PROGRAMARE PREALABILA. ORICUM, VA MULTUMESC FOARTE MULT. NU VA INCHIPUITI CAT M-ATI PUTUT AJUTA!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: