mai multe contacte sexuale neprotejate, dar cu pauze de 2-3 ore intre fiecare - sarcina?

31-01-2012
minola19
Nu este medic/terapeut
minola19
Bunza ziua am si eu o nelamurie Am avut intr-o zi mai multe contacte sexuale neprotezate, dar cu pauze de 2-3 ore intre fiecare, partenerul a urinat de cateva ori si s-a si spalat.Exista vreun risc de sarcina?Ciclul mi-a intarziat 5 zile dar mi-am facut un test de sarcina la 3 zile dupa intazierea ciclului si a iesit negativ.Exista vreo sansa ca testul sa fi dat vreo eroare, exista vreo sansa sa fi ramas insarcinata...si metionez faptul ca partenerul nu a ejaculat in vagin.Eu mai am o problema de cativa ani incoace cam 2-3 am ciclu foarte neregulat de multe ori imi intarzia cate 3 luni si as dori sa merg la un cosnsult ginecologic si as vrea sa trec si pe anticonceptionale dar sa fie ceva care sa nu ma ingrase, as dori ceva cu concentratie cat mai mica de hormon.Imi puteti spune unde as putea sa merg la un consult ginecologic si cat costa un consult?Va rog sa-mi raspundeti cat se poate de urgent la ce am scris aici!V a multumesc frumos:*
5 comentarii
0
01-02-2012, ora 18:39
Dr. Costin George Adrian
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Costin George Adrian
Daca mergeti cu un bilet de trimitere de la medicul de familie la toate spitalele de stat consultul este gratuit. Daca aveti o adeverinta de salariat/elev/student sau orice dovada ca platiti asigurari de sanatate se poate face si o ecografie gratuita.
0
03-02-2012, ora 00:14
minola19
Nu este medic/terapeut
minola19
Si in legatura cu sarcina credeti ca este o posibilitate sa fie ceva???Nu mi-am facut testul la 7 zile dupa conactul sexual ce mai repede..dar l-am facut cand ciclu imi intarziase 3 -4 zile...va multumesc anticipat.
0
03-02-2012, ora 01:11
Dr. Costin George Adrian
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Costin George Adrian
Este posibil dar putin probabil.
0
03-02-2012, ora 13:23
minola19
Nu este medic/terapeut
minola19
Am facut 2 teste de sarcina.Unul la 3-4 zile de intaziere a menstruatiei si unul la 10 zile de intarziere a menstruatiei ambele negative.Si pentru regarea ciclului si pentru protectie de asemenea daca vreau sa iau anticonceptionale trebuie consult medical?Am mai luat prescrise de medicul ginecolog Desorelle pentru reglarea menstruatiei dar numai o luna mi-a dat, mi-a regrat ciclu pentru ctaeva luni si dupaia s-a dereglat mai rau decat inainte.Va multumesc anticipat!
0
03-02-2012, ora 20:01
Dr. Costin George Adrian
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Costin George Adrian
Este mai bine sa mergeti intai la medicul ginecolog sa va faca o reevaluare clinica si ecografica inainte de a incepe sa luati contraceptive orale. Acestea se iau cel putin 6 luni de zile pentru a regla un ciclu menstrual.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce ai menstruații neregulate și ce poți face
  • Caracteristici ale ciclului menstrual ce ridică semne de întrebare
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Ciclul de două ori pe lună
  •