rana pe uter

20-09-2009
Angel 27
Nu este medic/terapeut
Angel 27
Buna ziua d-le / d-na doctor,

acum cateva luni am fost la medic in legatura cu actuala sarcina si la un examen mi s-a spus ca am pe uter o rana cam uratica... As dori daca se poate sa-mi spuneti daca e neparat ceva grav... Va multumesc frumos si astept raspunsul dvs.
2 comentarii
0
22-09-2009, ora 13:16
asistenta_medicala
Identitate neconfirmată
asistenta_medicala
La orice femeie gravida exista 3 trimestre de sarcina, in fiecare trimestru adica la fiecare 3 luni tb sa iti faci la ginecologul care te dispensarizeaza secretia vaginala, babespapanicolau si culturi din col plus ecografia de rigoare care se face cam la maxim 1 luna jumate distanta fata de anterioara.In ceea ce priveste rana de pe col sunt multe de spus, poate fi vb de un contact sexual mai brutal, un HPV sau pur si simplu te-ai nascut cu ea.La intrebarea pusa de tine numai analiza babes papanicolau iti poate indica dupa citologie ce este.Nu te apuca sa iei pastile sau sa faci cine stie ce traznaie, tine cont ca esti insarcinata.Fugi la ginecolog si astept raspunsul tau
0
23-09-2009, ora 17:30
Angel 27
Nu este medic/terapeut
Angel 27
Va multumesc frumos pt raspuns si imediat ce voi avea si alte detalii vi le voi comunica ! In ceea ce priveste luatul pastilelor... pot sa va spun ca ma intereseaza in primul rand ca bebelusul meu sa fie bine...ce va fi cu mine voi vedea dupa ce voi naste...Va multumesc pt sfat..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.