rana pe col si chist mamar - rog sfaturi

04-11-2008
anita ana-maria simona
Nu este medic/terapeut
anita ana-maria simona
Am si eu o serie de intrebari pt.dumneavoastra, si sper sa primesc raspunsurile.
Am o displazie mamara din anul 2005, tinuta sub control cu medicamente si controale periodic, dar acum o luna la control am depistat si un chist de 1, 5 cm la sanul pana acum fara probleme iar la contolul ginecologic mi-sa mai gasit si o rana destul de urata.Acum intrebarea mea este daca stiti un tratament pt.chist pentru ca doctora mea nu mi-a dat niciun tratament pt. el a zis doar sa asteptam sa vedem daca se retrage daca nu ma opereaza cand se mai mareste si eu nu vreau sa ajung pana acolo, iar pt rana am avut tratament niste ovule altceva ce tratament ar mai fii.Va multumesc.
4 comentarii
0
04-11-2008, ora 16:08
FOREST
Nu este medic/terapeut
FOREST
Nu sunt specialista, dar ma gandeam ca pt rana aia pe col ar tb sa-ti faca Papanicolau.Nu stiu daca ai facut, nu ai zis nimic de investigatii.Daca examenul papanicolau iese bine, cred ca se poate cauteriza, sau lasata acolo si se va vindeca de la sine.Referitor la chist, o echografie ar arata mai bine ce este acolo, sau daca ai copii si varsta peste 35-40 poti face o mamaografie.daca este un simplu nodulet, te-ar ajuta niste Mastoprofen(este un unguent).In orice caz discuta cu medicul ginecolog si eventual mai cere o parere.Multa sanatate!
0
05-11-2008, ora 11:50
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
anita ana-maria simona, schimba medicul draguta!!sunt atatea tratamente incat ai de unde alege!!mastodynon, femicur, progestrogel, orgametril etc.Consulta un medic mai capabil!!
0
13-11-2008, ora 11:51
petronela-sonia
Nu este medic/terapeut
petronela-sonia
Parere si sfat: Pentru displazia mamara nu va mai indopati cu hormoni, spun din proprie experienta. Cu succes se poate tine boala sub control si daca beti dimineata pe stomacul gol un pahar cu infuzie musetel in care ati dizolvat o lingura de otet de mere cu miere, excludeti mincarurile grase, carnea de porc si produsul Mastodinon.
Sfatul cu rana de pe col este sa va adresati de urgenta specialistilor. Sanatate
0
13-11-2008, ora 11:52
petronela-sonia
Nu este medic/terapeut
petronela-sonia
Revin: sa intrebuintati picaturile Matodynon, excelente in cazul displaziei mamare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: