rana p uter?

23-10-2009
oanamadalina
Nu este medic/terapeut
oanamadalina
buna ziua in urma cu 1 an de zile am facut un avort la 4 luni.atunci doctorul ginecolog mia spus k am o rana pe uter si trebuie sa fac tratament.eu nu am luat nimic si acum am probleme cu menstruatia, mia venit ciclul de doua ori pe saptamana.cum as putea trata rana pe uter?
2 comentarii
0
23-10-2009, ora 13:53
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nu exista nici cea mai mica legatura intre rana pe uter si venirea mai repede a menstruatiei. Cea mai buna abordare in cazul dv este un tratament homeopatic. Cauterizarea este contraindicata.
0
24-10-2009, ora 19:43
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu avea cum sa-ti vina menstruatia de doua ori pe saptamana. una din sangerari a fost mentra adevarata iar cealalta sangerare a fost de la rana de pe colul uterin, probabil dupa un contact sexual.Trebuie neaparat sa mergi la ginecolog sa faci un examen al secretiei vaginale, un test Papanicolau si testul HPV. Initial cred ca vei primi tratament dar daca rana nu se va cicatriza va trebui cauterizata. Pe perioada terapiei nu ai voie de relatii sexuale. Nu neglija, mergi la ginecolog, stii ca rana pe col este strans legata de infectia virala cu HPV si constituie leziune precanceroasa.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.