raguseala la sugar

06-04-2013
lena11
Nu este medic/terapeut
lena11
Am o fetita de 8 luni, cu o raguseala de aprox.2 saptamani.Inainte de asta a facut injectii cu gentamicina, 5 zile pt.o viroza, cred, pt.ca antibioticul pe gura, respectiv, augmentin, nu isi facea efectul.avea febra si diaree.Nu am vrut sa stau internata cu ea, iar la cererea medicului pediatru am facut teste la urina si scaun pt.infectie urinara, sumar de urina si rotavirus, vazand ca are diaree.Odata terminat tratamentul asta a inceput sa stranute sa-i curga nasucul, si a ragusit.A facut tratament cu Ketof, calciu gluconic si bromhexin picaturi, dar tot nu i-a trecut.Acum a luat 5 zile aerius, 2, 5ml si nici asta nu a dat rezultate.Mentionez ca ziua merge cu premergatorul prin casa si sta cu gurita cascata si tipa, vorbeste, gangureste, nici eu nu mai stiu...in casa nu se fumeaza, nu este mucegai iar ea nu mananca altceva decat lapte praf. P:S:testele facute au fost negative.Ce ma sfatuiti?va multumesc.
1 comentarii
0
08-04-2013, ora 13:54
Dr. Marcovici Tamara-Marcela
Pediatrie, Timisoara
Dr. Marcovici Tamara-Marcela
Buna ziua. Poate fi o laringita trenanta, de cauza probabil virala, a carei evolutie prelungita este favorizata de respiratia orala (cu gurita deschisa). Va sugerez efectuarea ubui examen ORL. In functie de rezultatul acestuia si de evolutie, pot reveni cu alte precizari. Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: