radiografie pulmonara in timpul sarcinii

30-08-2010
adri_todea
Nu este medic/terapeut
adri_todea
Buna, As vrea sa stiu si alte pareri in legatura cu cat de periculoasa este radiografia pulmonara in timpul sarcinii. Am aflat de curand ca sunt insarcinata (in vreo 3 saptamani) dar inainte de asta m-am ales cu o raceala zdravana si cu o tuse urata. Medicul de familie mi-a recomndat sa-mi fac o radiografie pulmonara ca sa vada ce tratament imi da.Zis si facut, mi-am facut radiografia (nu mi-a iesit nimic) si mi-a dat antibiotic sa i-au, Doxiciclina (2/zi in primele 2 zile dupa care cate 1/zi - 8 zile), Aerius - 1 tbl/zi - 10 zile si Fluidol sirop 1 ling./zi. Am luat 3 zile tratament dupa care am aflat ca sunt insarcinata, ultimul ciclu l-am avut pe 29 iulie.
Sunt disperata, nu stiu ce sa fac, am consultat 2 medici ginecologi care mi-au spus ca trebuie sa intrerup sarcina dar citind pe forumuri am aflat ca ar fi sanse sa pastrez dar mi-e frica mai alesd ca de 2 zile sangerez.
De intrerupere de sarcina nici nu vreau sa aud.
Poate ma ajuta cineva.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul