radacina neobturata.va rog raspuns unrgent

30-08-2010
anca_luk
Nu este medic/terapeut
anca_luk
Buna ziua,
acum trei saptamani mi s-a fact o punte de portelan pe trei masele din fata stanga, langa canin.Una era cu coroana de portelan si s-a scos coroana, o extractie si mi-a fost pilita o masea buna pt a fi stalp.Dentistul mi-a facut puntea fara a-mi face fil in prealabil.Saptamana trecuta a inceput sa ma doara destul de tare.Dentistul m-a trimis sa fac film si mi-a zis ca maseaua anterior imbracata nu avea o radacina obturata sau cimentata n-am inteles prea bine si ca va trebui sa dea jos lucrarea abia pusa si sa-mi extraga maseaua cu pricina.Aceasta ar fi singura solutie?Nu se poate face obturatie fara a taia lucrarea?
Sunt foarte dezamagita.Azi trebuie sa merg la dentist.Initial maseaua extrasa din punte a fost imbracata de acest dentist cu o coroana, dar dupa o luna s-a rupt, mi-a recomandat extractia si o punte pt a fi mai rezistenta, asa ca am ajuns sa imbrac trei masele.Va rog ajutati-ma.Multumesc mult.
1 comentarii
0
30-08-2010, ora 12:02
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
Un canal neobturat se poate trata prin gaurirea lucrarii (fara a taia/indeparta lucrarea).
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul