raceli non stop, otite repetate, tuse, rinite care nu se mai opresc

30-05-2010
gabriela-22
Nu este medic/terapeut
gabriela-22
buna seara.am o fetita de 3ani jum si de o luna sau chiar si mai mult e bolnava intruna, otite repetate, de 3 ori, tuse, rinite care nu se mai opresc, rosu in gat, pana si conjunctivita, de toate.eu personal nu mai stiu ce sa ii mai dau si ce sa ii mai fac.mai racea si pana acum, dar se mai oprea, dar acum trece de la una la alta, neintrerupt.auzul diminuat din cauza secretiilor, iar nasul ii curge mereu.cand cred ca isi revine, apare mereu altceva.fetita merge la gradinita, si tin sa mentionez ca am mai auzit mamici ce se plang de aceleasi simptome, dar parca la ceilalti mai trec.acum, ii curge nasul ffffff tare si stranuta.noaptea se ineaca din cauza secretiilor, si mai si tuseste.eu nu mai stiu ce sa mai fac ca sa isi mai revina.eu banuiesc ca si la gradinita este curent, nu mai stiu ce sa mai cred.daca ma poate sfatui cineva ce ar tb sa fac.am ajuns la disperare.va multumesc si va doresc multa multa sanatate.
5 comentarii
0
02-06-2010, ora 13:10
gabriela-22
Nu este medic/terapeut
gabriela-22
locuiesc in italia, si aici medicamentele se dau fff greu.pana nu este copilul la limita, sa zicem asa, nu vezi nimic.cel putin asa e in zona unde stau eu.acum cand am fost ultima data la dr, mi-a dat in sfarsit niste med homeopate pt imunitate.nu mai stiu nici eu ce sa zic.sper sa ii fie mai bine.ii tot curge nasucul si are si o tuse ce expectoratie.tin sa mentionez ca mi-a dat si un sirop de tuse.poate isi face efectul siropul, , tinand cont cat timp a fost de racita, poate dureaza mai mult pana reuseste sa expectoreze toate secretiile.de vreo 5 zile ii dau siropul.nici nu mai stiu ce sa mai cred.o sa mai astept sa vedem daca o sa fie mai bn.va multumesc pt orice sfat sau parere pe cade mi-o dati.va multumesc din suflet pt tot.sanatate multa va doresc.
0
02-06-2010, ora 22:21
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Ideea este ca omul submineaza imunitatea prin permeabilizarea intestinului. Ma refer la prezenta in alimentatie a lactatelor si fainoaselor. Este vorba de excesul de lactoza si -zonulin ocludens- au un rol esential in permeabilizarea intestinului.
Daca veti elimina COMPLET glutenul si cazeina copilul va va multumi peste ani, graul este un aliment periculos
Mai multe detalii
http://www.emcb.ro/article.php?story=20060726145933325
http://heartscanblog.blogspot.com/search?q=gluten

In plus conteaza aportul concret de carbohidrati, un motiv in plus pt reducerea sau eliminarea ceralelelor, abuzului de dulce, in detrimentul unui aport proteic decent (glutamina printre altele!)
Mai multa insulina, inseamna mai mult cortizol, ceea ce are un efect imunosupresor.
-
indiferent daca eliminati cerealele si lactatele, se recomanda:

-o diversitate de probiotice 4-5 mld microorg/zi Erceflora +ce mai gasiti
Se ia cu ora inainte de masa, esalonat cu apa, ca sa adere la mucoasa intestinala.
-alimente cu vit C, pt copii 100mg/zi - ceva pomelo + macese?
3 mese-zi, multe verdeturi + frucye in cantitati limitate
-FARA dulciuri din comert, zahar de orice fel

In rest vedeti in profilul meu topicul cu dieta,
0
14-05-2011, ora 19:47
victoritza
Nu este medic/terapeut
victoritza
va rog s ama ajutati, , , mereu stranut fara sa fiu racita, , mancarimi si infundare de nas, , ochi imi lacrimeaza si ma ma tine cateva ore. urechi infundate dar dupa cateva ore nu mai am nimik, ca si cum nu ar fi fost nimic dar in acele ore nu pot face nimic numai in pat si nu stiu cand si unde ma ia aceste simptome...ce as putea sa fac..mi-am facut opertie de deviatie de cornete, , , , , , alergica nu sunt la nimic deoarece mi-am facu testele alergologicece, , , , sunt in pragul disperari, nu stiu ce tratament sa mai fac si unde s ama duc, sau la ce consultatie sa ma duc, va roooooog s ama ajutati daca se poate
0
15-05-2011, ora 21:38
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Chiar daca testele la alergii au iesit negative, eliminati din dieta anomaliile dietetice in scop de test. Adica tineti cont de raspunsul dat inaintea dvs.

Cautati pe google

Bariera mucozala intestinala
Intestinul este cel mai important organ imun al organismului, moduland astfel raspunsul imun.
Alte detalii pe privat.
0
15-05-2011, ora 21:57
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Ahh, acum am vazut ca sunteti si studenta la medicina :)
Exista posibilitatea sa respingeti din start fara sa dati atentie ce va propune un "amator", insa trebuie sa stiti ca eu ma informez doar din surse profi! In fiecare saptamana traduc cate una alta pe teme medicale.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul