raceala si tuse

06-11-2012
cameliadinu1980
Nu este medic/terapeut
cameliadinu1980
Buna ziua,
Fiul meu, Stefan, are 8 ani...si de ceva timp se confrunta cu o raceala care pana acum...parea inofensiva - nasul putin infundat, episoade sporadice de tuse...dar rare... I-am dat sirop din muguri de pin, i-am facut ceaiuri, bai fierbinti, inhalatii...am incercat sa ma feresc de medicamente.
De cateva zile, insa...situatia s-a inrautatit...mai ales tusea. Mai ales pe timpul noptii...se trezeste tusind si nu mai stiu cum sa-l calmez.
Avem programare la medic zilele-acestea...dar as vrea un sfat pana atunci...ca nu mai stiu ce sa fac...
2 comentarii
0
15-11-2012, ora 16:25
cameliadinu1980
Nu este medic/terapeut
cameliadinu1980
Buna ziua,
Am revenit pentru a va spune cum am reusit sa rezolv problema.
Mi-a recomandat o prietena al carei fiu a avut o tuse asemanatoare un medicament care mi s-a parut foarte eficient si care l-a vindecat complet pe fiul meu. Fluimucil - sirop pentru copii se numeste...iar eu am fost foarte multumita cu el. Il recomand persoanelor care tusesc, cum a patit fiul meu...am inteles ca exista si varianta pentru adulti, in caz ca e cineva interesat...se gaseste in farmacii.
Sanatate tuturor!
0
28-11-2012, ora 20:03
alex0007
Nu este medic/terapeut
alex0007
Buna seara sunt mamica unei fetite de 6 anii care are o tusa foarte rea de vreo 2 saptamani, in fiecare inceput de iarna avem aceeas problema noi locuim in londra poate fii din cauza climei?daca pote cineva sa ma ajute cu un sfat...am incercat aproape tot ce putem gasi aici
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: