pustule la culoarea pielii=recidiva?

17-09-2008
elena11
Nu este medic/terapeut
elena11
Am intrat in iunie cu subiecrul legat de niste bubite rosii, pe fata mai putine, cele mai multe pe gat, umeri si spate. Am fost diagnosticata cu pustuloza postmedicamentoasa, am tratat cu medrol, Aerius si unguent fucidin H, s-a curatat tot. La jumatatea lui august au aparut niste bubite, pustule, de aceasta data ca niste cosuri, dar la culoarea pielii, pe frunte, tample, pe gat sub urechi si putin pe decolteu, ma mananca seara. Mi s-a prescris xyzal, de catre medicul dermatolog, nici un semn, nici o ameliorare.
La inceputul lui septembrie am mers la alergolog, din cauza rinitei alergice care s-a agravat, iau zilnic singulair, puf rinocort si telfast seara, dar fara nici un efect pt bube, desi telfastul, din cate am intele este antihistaminic.
Aceasta forma de iritatie, sau ce o fi, poate fi recidiva la pustuloza din vara? Se pare ca dermatologul a capitulat, nu mai stie ce sa-mi dea. In iunie.
Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac.
3 comentarii
0
22-09-2008, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Incercati la alti dermatologi care nu capituleaza!
0
24-09-2008, ora 00:00
elena11
Nu este medic/terapeut
elena11
multumesc pentru sfat, ma gandeam totusi sa nu creez animozitati in breasla medicilor, pt ca voi fi cu siguranta intrebata despre ce am incercat sa fac pana acum, si mai ales cine m-a "tratat" cu indiferenta. Sincer capatasem incredere in dna doctor, pt ca in iunie m-a scapat de belea, la acest moment sunt de-a dreptul disperata.
0
26-09-2008, ora 00:00
elena11
Nu este medic/terapeut
elena11
Am trecut pe la alt medic, sincer dezamagire. Imediat ce ajungi la cabinet, incep sa te trimita pe la ginecolog. Acolo iti prescriu anticonceptionale, care stim cat de riscante sunt, unii spun ca sunt cancerigene, altii ca te ingrasi de la ele.
Mi s-au prescris niste creme cosmetice insotite de zineryt (care este pt cosuri), insa se vorbeste despre pustuloza recidivanta. Problema este din interior si nu neaparat la suprafata, posibil hepatica.Chiar nu se pricepe nimeni?Pustuloza veche am avut-o in urma unui trtament cu antibiotice.Nu exista alte solutii, de exemplu un autovaccin, sau medicatie care sa nu afecteze viitorul ? Vreau sa raman insarcinata, ce fac in aceasta situatie?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vergeturile
  • Foliculita în urma epilării
  • Funcţia de „barieră” a pielii - cum o susținem?
  • Uleiul de măsline sau floarea-soarelui poate afecta sistemul de apărare al pielii la bebeluși
  • „Pielea electronică” pentru monitorizarea sănătății
  • Microbiomul pielii rămâne stabil în timp, în ciuda unor variații externe
  • Pielea inteligentă care reduce ridurile și cearcănele
  •