puroi in git

07-06-2011
raycry1
Nu este medic/terapeut
raycry1
De mai bine o luna ma confrunt cu o problema, fac puroi in git, fara febra.
Am fost la medicul de familie si am luat augumentin 5 zile dupa aprox. 2 zile a aparut puroi in git, am fost la medic specialist orl si mi s-a administrat penicilina 1.000.000 u.i timp de 7 zile acelasi fenomen, tot din partea medicului orl mi s-a administrat un alt antibiotic ciprofloxacin timp de 7 zile un spray bioparox si pivalone dar aceasi prb. puroi in git. Dupa toate aceste demersuri am fost la alt medic specialist orl prezentind simptomele si medicatia care mi s-a administrat, dupa consultatie am fost internat timp de 7zile si am fost diagnosticat *citesc din foaia de iesire* "FARINGO LARINGO-TRAHEITA RECIDIVANTA EDEMATOASA ", "RINOSINUZITA ALERGO-INFECTATA", "INSUFICIENTA RESPIRATORIE OBSTRUCTIVA ACUTA FOARTE MARE. Tratament administrat pe perioada spitalizarii:amoxiplus + gentamicina +bromhexim tablete +loratadina+DMX +aerosoli, mentionez ca dupa 4 xile de la iesirea din spital a aparut acelasi puroi in git, am fost din nou la medic si imi spune ca nu se poate asa ceva dupa ce ma consulta obs. ca am puroi in git si imi da o reteta : claritromicina 500mg +spray nasonex+ difulcan
acum trebuie sa cumpar dar sunt foarte descumpanit nu stiu ce sa mai fac nu ma simt rau dar odihna pe parcursul noptii este cumplit dorm aprox 2-3 ore pe noapte datorita obstructiei nazale si al sforaitului care cred ca este de vina pt. probleme si imunitatea f. scazuta.
Va multumesc anticipat daca va faceti timp si pentru mine, va rog sa imi dati citeva sfaturi, pentru mine foarte utile.Nu cred ca mai pot sa iau atitea antibiotice si sa imi creeze alte prb. de alta natura.
1 comentarii
0
07-06-2011, ora 18:43
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. este foarte important sa explici ce intelegi TU prin acel puroi in gat
-- ai depuneri albicioase pe amigdale????
-sau-- ai o flegma acre o scuipi mereu.
difera tratamentul si abordarea problemei
2. faci cateva poze cu amigdalele si le atasezi pe mail
tre sa fav cum se prezinta amigdalele si peretele posterior a faringelui
3.Pentru Urgente, sfaturi si recomandari in probleme ORL
TELEFON 0906 160 908. tarif 1.5 euro/min +tva in retelele vodafon, orange, cosmote, romtelecom
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.