punte dentara

12-01-2011
ema-pop
Nu este medic/terapeut
ema-pop
Buna ziua, Am 36 de ani, acum 3 ani am inceput sa-mi fac dintii, practic medicul a apucat sa-mi faca niste extractii, pe urma am aflat ca sunt insarcinata si m-am oprit.Dupa nastere am avut niste probleme financiare, insa acum as dorii sa continui lucrarea fiindca nu mai am cu ce sa mananc, in dreapa sus intre canin si ultima masea nu mai am nici un dinte.Vreau sa stiu daca problema se poate remedia cu o punte dentara.M-as incumeta sa fac implant insa am niste probleme de sanatate survenite dupa nastere. mai precis ameteli, vertij, palpitatii, de care nu mai scap si nici un diagnostic concret.Multumesc.
1 comentarii
0
12-01-2011, ora 13:51
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
Se poate face si lucrare fixa, dar depinde care e ultima masea (cit de mare e spatiul dintre canin si aceasta). Daca e molarul de 6 ani, atunci e ok. Daca e maseaua de minte, atunci nu e recomandata lucrarea fixa, distanta dintre stilpi fiind prea mare.
Oricum, implanturile ar fi prima recomandare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: