de 3-4 luni, puncte rosii pe penis ca niste pete rosii fara sa contina ceva in interior

28-02-2008
Sycka
Nu este medic/terapeut
Sycka
Buna ziua,
Acum 3-4 luni mi-a iesit o iritatie rosie pe capul penisului (ca niste pete rosii fara sa contina ceva in interior). Am fost la dermatolog dupa 3-4 zile si mi-a spus sa am o igiena mai buna pentru ca iritatia deja trecuse si totul revenise la normal. Iritatia asta nu mi-a mai aparut, mi-am facut si o hemoleucograma si niste teste la urina care au iesit bine. Din cate am citit pe internet o astfel de iritatie poate fi si din cauza unei boli sexuale si as dori sa stiu daca am motive sa ma ingrijorez? Reprezinta aceasta hemoleucograma un semnal de alarma in vederea efectuari de analize mai aprofundate din acest punct de vedere? Mai vreau sa mentionez ca in momentul in care sunt foarte excitat imi curge un lichid incolor din penis (doar cand sunt foarte excitat). Este normal?

Va multumesc in avans pentru raspuns
5 comentarii
0
28-02-2008, ora 00:00
xfile
Nu este medic/terapeut
xfile
salut daca dupa vizita la dermatolog problema sa rezolvat si de atata vreme nu au mai aparut alte iritatii nu ai de ce sa te ingrijorezi.mai ales ca analizele au iesit bine.La boli venerice apar scurgeri(culoare galben verzuie) ai dureri la urinat, daca nu prezinti aceste simptome nu are rost sa te ingrijorezi.Iar ceea ce spui tu cu lichidul acela e perfect normal si eu eram candva ingrijorat si am fost si la urolog deci toti barbatii au asa ceva este un lichid pentru lubrifiere(cum este umezirea vaginului la femei) se numeste presperma.Asa k pentru viitor foloseste prezervativul si ai grija la partenerii sexuali.Din punctul meu de vedere nu ai nici o boala cu trasmitere sexuala poti sa fii linistit!
0
29-02-2008, ora 00:00
Sycka
Nu este medic/terapeut
Sycka
Multumesc frumos pentru raspunsul la intrebarile mele daca mai sunt si alte pareri la astept...
0
16-04-2008, ora 00:00
nico7
Nu este medic/terapeut
nico7
Buna, am 33 ani, sotul meu are 35 ani.In ultimul timp de fiecare data dupa ce facem dragoste, penisul lui se roseste la varf, se irita, ii apar ceva bibite mici rosii, ca niste zgarieturi, il ustura.Eu am fost la genecolog, am facut analize, nu am nimic.El nu vrea sa mearga la medic, zicea ca poate ca e de la faptul ca ma epilez eu.Imi puteti spune ce sa facem?
0
31-05-2012, ora 07:47
cobra22
Nu este medic/terapeut
cobra22
Si eu am aceasi problema si nu stiu ce sa fac! am luat multe medicamente si nimic!
0
16-09-2012, ora 23:13
bts
Nu este medic/terapeut
bts
Va rog sa ma ajutati am si eu o problema asemanatoare niste puncte rosii ca o iritatie pe capul penisului cu usoare mancarimi fara scurgeri sau alte complicatii, am avut un contact sexual neprotejat in urma cu 2 saptamani si de atunci am aceste probleme am incercat cu baneocin unguent si nidoflor dar nici o schimbare. va rog foarte mult poate ma puteti ajuta va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •