puncte rosii mici sub piele

26-02-2009
florygoia
Nu este medic/terapeut
florygoia
Buna ziua, de ceva timp am pe fata, mai exact pe obrazul stang, doua puncte rosii mici care par localizate sub piele: unul este mai mare, apărut acum cca 3 ani, al doilea mai mic aparut de 1-2 ani. Cam in acealsi timp asemenea puncte au aparut si in podul palmei.
Nu stiu despre ce este vorba si - mi este teama sa nu apara mai multe puncte de acest gen pe fata sau sa se extinda cele deja existente care sunt destul de inestetice.
Va rog sa-mi dati un sfat, daca se poate, si eventual un tratament.
Multumesc!
6 comentarii
0
05-03-2009, ora 16:08
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Posibil sa fie vorba despre niste hemangioame. Ar fi bine sa va consulte un dermatolog deoarece exista o boala transmisa genetic, numita Rendu-Weber-Osler, care se manifesta prin hemangioame diseminate la diferite organe si la piele.
0
04-04-2009, ora 11:40
yo.laura
Nu este medic/terapeut
yo.laura
Buna ziua, mie mi-au aparut de cateva zile niste puncte mici rosii sub ochi, in locul cearcanelor, la unul din ochi sunt foarte multe, la celalalt abia se vad dar mi-e frica sa nu se extinda sau sa ramana permanent acolo.Ai mei spun ca e de la oboseala dar eu dorm foarte mult. Exista vreun remediu in privinta asta?
0
05-04-2009, ora 21:54
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Cred ca primul pas este sa te vada un medic.
0
18-04-2009, ora 19:48
scumpica4you
Nu este medic/terapeut
scumpica4you
buna ziua mi-au aparut nise pete rosi pe fata de foarte mult timp am fost la dermatolog mi-a recomandat niste pastile prima data am fost la mine la medic si mi-a dat o crema cu cortizon care mi-a distrus fata, dupa ce m-am dus la dermatolog mi-a mai trecut nu imi mai apareau asa rau, folosesc o crema eau thermale avene pentru piele uscata si sensibila, ele imi trec si apar iar, cat am luat pastilele acelea mi-au disparut, nu pot sa imi dau cu nimic pe fata ca imi apar iar, sa nu mai folosesc crema?ce sa fac sa scap pentru todeauna de ele?
0
05-02-2010, ora 15:56
fabrizzio87
Nu este medic/terapeut
fabrizzio87
buna ziua am o problema care suna cam in felulrile de mai sus!!!deci acum 4 ani cam asa mi-au aparut pe fata 2 pete rosi langa ochiul drept. dupa ceva timp si langa ochiu stang 2, am observat ca am si pe corp 2 pe mana etc deci nu sunt foarte multe dar am impresia ca se fac tot mai mari.Dimineata nu se vad asa tare dar in contact cu caldura apa calda sau stres se vad mai tare si parca mai multe.Sunt sub piele ca niste semne !!!Am fost aici in italia la un doctor deramtolog pt ca mi-a iesit o pata pe burta in fine am mers la doctor mi-a zis ca pata de pe burta e un fel de boala care se manifesta la tineri adulti pitilius ceva de genul si ca trece singura in cam 2 luni.Si iam zis ca petele de pe fata mi-a zis trec singure si ele.II explic ca de 3 -4 ani circa nu mi-au trecut ci mi-au iesit in plus zice o sa-ti treaca.De acolo am inceput sa ma ingrijorez ca nu mai rezist cu capul pt aceste puncte.Am mers in germania la dermatolog mi-a zis ca am matreata ca nu stiu ce seborrica mi dat un sampon si o cerema fara rezultate, bine matreata nu mai am dar ma intereseaza fata si petele ce pot sa fac ??????????????????
0
06-02-2010, ora 00:44
scumpica4you
Nu este medic/terapeut
scumpica4you
eu am scapat de petele de pe fata si eu am fost la dermatolog si mi-a dat o crema rozex si niste pastile klinotab, nu stiu daca se gaseste si aici, si nici daca sunt bune pentru tine, nu este bine nici sa iei pana nu iti prescrie un doctor.poti sa incerci la mine a dat rezulat.sper ca te ajuta cu ceva.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vergeturile
  • Foliculita în urma epilării
  • Funcţia de „barieră” a pielii - cum o susținem?
  • Uleiul de măsline sau floarea-soarelui poate afecta sistemul de apărare al pielii la bebeluși
  • „Pielea electronică” pentru monitorizarea sănătății
  • Microbiomul pielii rămâne stabil în timp, în ciuda unor variații externe
  • Pielea inteligentă care reduce ridurile și cearcănele
  • Cele mai frecvente cauze de piele iritată
  • Iritațiile pielii - topul celor mai frecvente cauze
  •