puls marit | Forumul Medical ROmedic

puls marit

04-03-2012
iolika
Nu este medic/terapeut
iolika
Buna ziua,
Am si eu o problema am un puls f marit zic eu este 110 in stare de repaus, iar in stare de efort nu l-am masurat dar dupa ce fac putin efort am senzatia ca imi zboara inima din piept.Am fost la dr. si mi-a recomandat sa fac ecocardiac, sa merg la endocrine si sa imi pun holter pt a vedea exact pulsul. A facut ecocardiac nu este nici o problema, am facut TSH-ul este in parametri si mi-am montat si Holter intr-adevar pulusul este marit. Am facut si analizele pt a vedea daca nu este o lipsa de Ca sau Mg nu este nici asta. Mi s-a recomandat Vagstabyl in primele zile parca se vedea efectul acum nici el nu mai da roade.Nu mai stiu unde sa ma duc si ce sa fac, este o senzatie f suparatoare, iar in ultima perioada observ ca am inceput sa am senzatia ca respir mai greu si am inceput sa oftez mai des pt ca am senzatia ca nu pot respira complet. Este f aiurea cand vad ca am pulsul marit fac atacuri de panica...Va multumesc!!1
4 comentarii
0
04-03-2012, ora 17:03
iolika
Nu este medic/terapeut
iolika
ink ceva...tensiunea mea este mica 11/7 si mi s-a zis ca nu mi se pot da beta-blocante...ast rasp
0
05-03-2012, ora 23:42
armina
Nu este medic/terapeut
armina
V-am trimis mesaj privat.
0
06-03-2012, ora 18:30
iolika
Nu este medic/terapeut
iolika
25 de ani
0
10-03-2012, ora 17:22
bogdys
Nu este medic/terapeut
bogdys
Salut,


Am si eu aceasi problema ca si tine, de 2-3 ori pe zi incepe sa-mi bata inima cu peste 100batai/minut. Am facut 15 EKG-uri cred si nimic, nicio modificare. Un cardiolog mi-a recomandat corentrol sau ceva de genu, le-am luat cateva luni dar degeaba. Apoi o perioada de timp am ajuns la urgenta tot la fel cu 140/min si mi-a dat o jumatate de metroprolol de 25mg si m-a linistit. De atunci Vreo 3-4 luni luam cate o jumatate de metroprolol cand imi era foarte rau ( le luam de la bunicul meu ) In fine, era dependent psihic de pastile, in ultima faza din cauza si altor simtome care duceau spre psihiatrie, stare de voma, un fior prin stomac, si agitatie mi-au zis ca am tulburari de anxietate si atacuri de panica ( asta dupa un episod foarte stresant, s-a declansat aceasta stare ). In fine iau din noiembrie cipralex 10mg pe zi. Ori eu sunt toma necrediniosul ori chiar am ceva psihic, primele 2 luni a fost ok, nu mai aevam probleme cu bataile inimii acum vad ca au reinceput da spre deosebire de episoadele anterioare nu mai iau pastile, imi trece singura. In special incepe sa-mi bata dupa ce mananc si de cele mai multe ori dupa un episod de 20-30 de stranuturi. De 4 ani sunt pot spune un om bolnav, am facut in utma cu 4 ani dupa ce am fost internat in toate spitalele din orasul meu aproape tot setul de analize. Stare de rau cu greata, ameteala, lipsa respiratiei fara a avea in acel moment tahicardii, ele au aparut acum 2 ani si de atunci tot ma chinui pe la doctorii. Joi m-am programat la un cabinet particular sa fac tot ce inseamna analiza de inima, ecografii, dobler si ce s-o mai face.

Sa nu fiu me langa subiect, vroiam doar sa mentionez tahicardia dar m-a luat valul si sper totusi cineva sa ma indrume catre o specializare corespunzatoare, am fost la neuro (CT cranian), interne ( analize de sange, inclusiv la nu stiu ce virusi, mi-a bagat si un tub pe gura pana in stomac ), ORL ( deviatie de sept, tratat de sinuzita ), Endo ( ecografie la glanda ), Cardiologie ( Aici nu mi-a facut decat ekg si m-a ascultat pe la inima ) si cum spuneam mai sus psihiatrie !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ritmul cardiac în timpul antrenamentelor fizice
  • Cât e bine să fie frecvenÈ›a cardiacă?
  • E normal să-È›i simÈ›i inima bătând?
  • Gravitate COVID - la ce saturaÈ›ie în oxigen mergem la spital?
  • Cauzele tahicardiei (bătăilor rapide ale inimii È™i pulsului crescut)
  •