pt laringita acuta

20-05-2008
lelu
Nu este medic/terapeut
lelu
fetita mea are 7 ani si face laringita cam o data la 3-4 luni necesitand internare deoarece se sufoca, nu mai poate respira si isi pierde si vocea.inteleg ca nu e ceva neobisnuit la copii si ca ar avea legatura cu imunitatea scazuta...mi sa recomandat luivac dar am vazut ca aici parerile sunt impartite si ca ar avea si efecte adverse.de obicei isi revine dupa o saptamana de tratament cu antibiotice in spital si inca vreo 2 saptamani acasa.totusi mi se pare cam prea multe antibiotice si as dori alte pareri.
3 comentarii
0
27-05-2008, ora 00:00
d.ramona
Nu este medic/terapeut
d.ramona
Incercati produse naturale pentru intarirea sistemului imunitar, de multe ori sunt mai eficiente decat medicamentele si nu pot dauna organismului.
0
06-08-2008, ora 00:00
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Cel mai bun imunostimulator si imunomodulator pentru caile respiratorii superioare este Broncho-vaxom pt copii, administrat 10-20 de zile pe luna, minim 3 luni. Iar pentru pierderea vocii folositi ou crud cu miere (bateti un galbenus pana se face mai mult sau mai putin spuma si adaugati 2 lingurite de miere). Se bea acest preparat si nu se vb deloc timp de minim 30 de minute!!! Insanatosire grabnica!!!
0
28-09-2008, ora 00:00
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Ar fi buna si o cura cu aerosoli cu ser fiziologic, adrenalina sau hidrocortizon sub supravegere medicala!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.